Volg ons

Tweede Divisie

GVVV kent makkelijke middag tegen TEC

GVVV kent makkelijke middag tegen TEC

GVVV heeft een afgetekende 3-0 zege geboekt op TEC. De Veenendaalers trakteerden het publiek in de streekderby bovendien op enkele fraaie treffers.

Zo was de openingsgoal van Soufiane Laghmouchi om door een ringetje te halen. Een heerlijk afstandschot betekende al na vijf minuten de 1-0. Maar ook de 2-0 van Roy Terschegget mocht er wezen: een fraaie rush over de linkerkant eindigde met een beheerste afronder. En ook de derde treffer, wederom van Terschegget, was fijn om te zien. Een vrije trap van ruime afstand vloog in de linkerkruising.

En TEC? Dat kreeg zeker ook haar kansen, bijvoorbeeld na de 1-0, toen een communicatiefout bij GVVV niet werd afgestraft door Sherwin Grot. Diezelfde Grot kreeg ook direct na de pauze een goede kans om te scoren, maar hij schoot een voorzet van Holder over het doel. Zeker na rust was TEC dreigend, maar de ploeg uit Tiel was niet gelukkig in de afronding.

GVVV nestelt zich stevig op de derde plaats, terwijl TEC moet hopen dat de Amsterdamse degradatieconcurrenten AFC en De Dijk in hun inhaalwedstrijden geen punten halen, anders wordt zelfs het halen van play-offs om lijfsbehoud lastig.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie