Volg ons
Joey-Snijders-GVVV

Tweede Divisie

GVVV deelt Snijders nummer opnieuw niet uit

GVVV deelt Snijders nummer opnieuw niet uit

GVVV heeft besloten om ook komend seizoen zonder rugnummer elf te spelen. De Veenendaalse club heeft de nummers van de selectie bekendgemaakt, waarbij er dus geen nummer elf zal zijn in het eerste seizoen in de Tweede Divisie. Dat is net zoals de afgelopen campagne.

Is en blijft zijn nummer

Door het auto-ongeluk van Snijders, inmiddels bijna anderhalf jaar geleden, werd vorige zomer besloten om het vaste rugnummer van Joey niet in te zetten. Dit werd toen aangekondigd als een actie voor één seizoen, nu laat de club weten dat ook komend seizoen nummer 11 niet zichtbaar zal zijn op het veld. “Dat is en blijft zijn nummer”, aldus GVVV. Snijders is druk bezig met zijn revalidatie, eind vorig seizoen werd er onder meer een benefietwedstrijd gehouden om de revalidatie te kunnen bekostigen.

Eén nieuweling krijgt basisrugnummer

De selectie van John de Wolf begint volgende week maandag, 11 juli, pas aan de voorbereiding. De meeste clubs starten deze week al met de trainingen. Van de nieuwkomers heeft alleen Frank Tervoert een ‘basisrugnummer’ gekregen. De spits is de nieuwe nummer negen. Tervoert kwam samen met Kevin Rijnvis over van Sparta Nijkerk. De goalie heeft nummer 23 toebedeeld gekregen, het rugnummer één is nog altijd voor Johan Jansen. Op dinsdag 19 juli is de eerste oefenwedstrijd gepland.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie