Volg ons
GVVV juichen

Tweede Divisie

GVVV herpakt zich; vierde doelpuntloze nederlaag Katwijk

GVVV herpakt zich; vierde doelpuntloze nederlaag Katwijk

GVVV heeft de moeizame reeks in 2017 weten te doorbreken door op eigen veld te winnen van FC Lienden. Katwijk is voor de vierde weke op rij er niet in geslaagd om te scoren en ging na een rode kaart zelfs onderuit tegen Excelsior Maassluis. Barendrecht speelde gelijk tegen Jong FC Twente.

GVVV – FC Lienden 2-1

Met Laghmouchi en Van den Meiracker hadden allebei de ploegen één debutant in de basis opgesteld. Het spel golfde op Panhuis op en neer, met ook kansen voor beide ploegen. Goals bleven in de eerste helft uit. Na de onderbreking was het wel raak. Invaller Frank Tervoert wist een slippertje van Jan Schimmel af te straffen voor 1-0. Na ruim een uur spelen kwam de tweede goal er overheen. Robin Mulder kopte een voorzet van Rodny Hofman binnen. De wedstrijd leek op slot te zitten tot Frank Wiafe drie minuten voor tijd toch voor de gelijkmaker zorgde. Er volgde nog een opstootje, maar goals bleven uit.

Katwijk – Excelsior Maassluis 0-2

Na een eerste poging van Robbert Susan was het Kilian Berkhout met de eerste grote kans. Hij liet deze alleen onbenut tegen zijn toekomstige werkgever. Susan raakte in de openingsfase bij zijn schotpoging geblesseerd en moest na twintig minuten toch naar de kant. Daardoor kwam Marciano Mengerink binnen de lijnen, de spits was na zijn moeizame en doelpuntloze periode op de bank begonnen. In de tweede helft was hij dichtbij de openingsgoal, alleen zijn inzet werd op de doellijn gestuit. Daarna was het Kevin Vink die voor de Tricolores meerdere keren dichtbij kwam, afronden deed hij niet. Dat was ook het geval voor Sanchez Angulo. Hij wist zelfs de goalie al te omspelen, maar schoot alsnog voorlangs. In het laatste kwartier kwam Katwijk met een man minder te staan. Kay Blokland haalde Kevin Vink neer en kon voortijdig gaan douchen. Dat overtal wist Excelsior Maassluis tien minuten voor tijd om te zetten in de 0-1. Na ene goede combinatie kon Daan Blij afronden. Daar kwam ook nog de 0-2 overheen via Vink.

Barendrecht – Jong FC Twente 1-1

In een matige eerste helft wist Jong FC Twente net zoals een week eerder tegen GVVV verrassend de leiding te nemen. De snelle buitenspeler Dylan George nam de treffer voor zijn rekening, maar na ruim een uur spelen kwam Barendrecht terug in de partij via Danny Monster. Daar bleef het vervolgens ook bij.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie