Volg ons

Tweede Divisie

GVVV heeft smoor in late remise tegen Jong Sparta (+Samenvatting)

GVVV heeft smoor in late remise tegen Jong Sparta (+Samenvatting)

GVVV dacht definitief te hebben afgerekend met het label dat de ploeg in het najaar steevast een dip krijgt. Nadat het vorige week comfortabel won van FC Lienden, eindigde het treffen met Jong Sparta toch weer in een teleurstelling: 2-2.

Jeremy de Graaf opende al vroeg de score nadat hij één op één verscheen met Sparta-doelman Bryan Janssen. Abdou Harrouri maakte echter enkele minuten later alweer gelijk uit een afgeslagen hoekschop. Lang leek het doelpunt van Martin van Eck na een uur voetballen de beslissende te worden, tot invaller Ioannis Bouras diep in blessure alsnog de 2-2 op het scorebord schoot. Over de gehele wedstrijd gezien niet onterecht, maar evengoed was de timing voor de Veenendaalers uiterst zuur.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie