dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV heeft jonge buitenspeler op proef

GVVV heeft jonge buitenspeler op proef

GVVV hoopt deze winterperiode nog een buitenspeler aan de selectie te kunnen toevoegen. Daarvoor is nu Jamarro Diks in beeld. De 21-jarige oudere broer van voormalig Vitesse-verdediger Kevin Diks, die sinds dit seizoen in Italië speelt voor Fiorentina, krijgt de kans om zich te bewijzen.

Trencin

Dit seizoen stond Diks onder contract bij Trencin. In Slowakije zat hij voor de winterstop negen keer bij de selectie en mocht vier keer invallen. Uitzicht op meer speeltijd bij de Slowaakse topclub was er niet, waarop hij is teruggekeerd naar Nederland. De stap was opvallend, want de rechtsbuiten speelde tot afgelopen zomer nog bij WSV in Apeldoorn.

Gat door vertrek John

Afgelopen week werd bekend dat Paddy John is vertrokken bij GVVV. Hij kwam afgelopen zomer op het laatste moment bij de selectie, maar kon onder trainer John de Wolfs bijna niet rekenen op minuten. Daarop besloot hij dat het voor hem niet meer de moeite van het reizen was en leverde zijn verbintenis in. Hierdoor is er wel ruimte in de selectie ontstaan en krijgt Diks twee weken de kans om zich te bewijzen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD