Volg ons

Tweede Divisie

GVVV hard onderuit bij Koninklijke HFC, Excelsior Maassluis te sterk voor Lienden en Scheveningen pakt punt

GVVV hard onderuit bij Koninklijke HFC, Excelsior Maassluis te sterk voor Lienden en Scheveningen pakt punt

De Koninklijke HFC heeft op fraaie wijze afscheid genomen van het jaar 2018. Op het eigen sportcomplex werd GVVV met ruime cijfers verslagen (4-0). Excelsior Maassluis had weinig moeite met FC Lienden (5-2) en Scheveningen, dat op weg leek naar een zege op Jong Sparta, moest genoegen nemen met een puntendeling (1-1).

HFC – GVVV
In de 26ste minuut wees de dienstdoende scheidsrechter naar de stip, dit nadat Rodney Hofman zijn tegenstander Eindhoven onderuit haalde. Peet van de Slot faalde niet en bracht de thuisploeg op voorsprong (1-0). Nog voor de pauze moest GVVV nog een tik verwerken. Vanuit een hoekschop was het Wessel Boer die raak kopte in het voordeel van HFC (2-0). In de 72ste minuut werd het duel helemaal in het slot gegooid door de thuisploeg nadat Boer zijn tweede en de derde voor HFC maakte. Hij kreeg de bal voor zijn voeten en schoot binnen (3-0). GVVV hielp vervolgens nog een handje mee om de voorsprong van HFC groter te maken. Een eigen doelpunt van Bart Hulsbos betekende 4-0.

Excelsior Maassluis – FC Lienden
In de vierde minuut van de wedstrijd wees de scheidsrechter weer naar de middenstip om voor de tweede keer de aftrap te laten nemen. Dit nadat Robin van der Ende de bal binnen had weten te werken na een hoekschop van Excelsior Maassluis (1-0). Na twintig minuten spelen leek de thuisploeg op weg naar een eenvoudige middag. Na een goed lopende aanval kwam de bal op de paal terecht, maar Kevin Dercks was alert en kon de terugspringende bal alsnog achter de doelman van FC Lienden deponeren (2-0). In de dertigste minuut was het weer raak en wederom in get voordeel van Excelsior Maassluis. Doelman Schimmel van FC Lienden wist in eerste instantie nog reddend op te treden na een inzet van Omar Ouali, maar hij was vervolgens kansloos op de rebound van Vincent van den Berg (3-0). Na veertig minuten was er weinig tot geen twijfel meer wie er met de drie punten weg zou gaan, Daan Blij kwam na een prachtige combinatie met Vincent van den Berg oog in oog met de keeper en wist deze vervolgens te passeren (4-0). ). In de tweede helft deed FC Lienden snel iets terug, in de 52ste minuut was het Nick Hak die de eerste treffer maakte voor FC Lienden (4-1). Elf minuten later was het weer raak en plaatste Milad Intezar de 4-2 op het scorebord. De hoop om alsnog een goed resultaat weg te halen uit Maassluis door FC Lienden vervaagde nadat Sefa Kurt vanuit de corner van Daan Blij de 5-2 binnen kopte.

Scheveningen – Jong Sparta
De thuisploeg kwam uitstekend uit de startblokken. Kevin Gomez Neto zorgde in de tweede minuut al voor de 1-0. Jong Sparta leek af te stevenen op een nederlaag, maar in de 85ste minuut was Ragnar Ache goed voor de gelijkmaker (1-1) waardoor de ploegen met één punt het speelveld konden verlaten.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie