Volg ons

GVVV

GVVV haalt talentvolle goalgetter Blasman

GVVV haalt talentvolle goalgetter Blasman

GVVV heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Wout Blasman. De 20-jarige spits komt over van hoofdklasser Silvolde, waar hij onderstreepte een neusje voor het doel te hebben.

Plafond
,,Ik wil voor het hoogst haalbare als voetballer. Dit is een mooie stap om te kijken waar mijn plafond ligt”, reageert de aanvaller op de clubsite van de Veenendaalers. ,,Ik ben een aanvaller die altijd in de ruimte van de verdediging. Ik ben kopsterk en gevaarlijk bij voorzetten vanaf de zijkant, maar ben ook redelijk snel.” Blasman tekent voor één seizoen op Panhuis.

Podium
Rob de Boer van de technische commissie van GVVV noemt Blasman een groot talent: ,,We zijn erg blij dat we Wout hebben kunnen vastleggen. We hebben hem meerdere keren bekeken en beschouwen hem als een groot talent. Hij is snel, sterk aan de bal en heeft een neusje voor het doel. Bovendien kan hij ook goed koppen. Wout wil het op een hoger podium proberen en we willen hem die kans graag bieden.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over GVVV