zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV haalt Oosterlee uit zijn gedwongen sabbatical

GVVV haalt Oosterlee uit zijn gedwongen sabbatical

GVVV heeft Niek Oosterlee aangesteld als de opvolger van John de Wolf. De ervaren trainer zat een jaar zonder club nadat hij vertrok bij Rijnsburgse Boys. Na voornamelijk in de bollenstreek te hebben gewerkt gaat hij nu dus aan de slag in Veenendaal.

Persoonlijkheid pas bij de club

Oosterlee heeft voor één jaar getekend, tot tevredenheid van bestuurslid Loek Budding. “Niek heeft bij zijn vorige clubs Rijnsburgse Boys en FC Lisse bewezen dat hij een uitstekende trainer is op het hoogste amateurniveau. We hebben de afgelopen dagen goede gespreken gevoerd en hadden het gevoel dat hij de nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal moest worden. Ook de persoonlijkheid van Niek past uitstekend bij de club. We wensen hem veel succes toe.”

Pikant slotduel

Pikant is dat de laatste wedstrijd die Oosterlee actief was als coach van Rijnsburgse Boys uitgerekend bij GVVV was. Ruim een jaar geleden streden de twee clubs om het laatste ticket voor de Tweede Divisie. In Veenendaal won de thuisploeg met 2-1. Eerder was hij lange tijd werkzaam bij FC Lisse en werd met deze club ook landskampioen. De stap naar Rijnsburgse Boys volgde, waar hij liefst zeven jaar actief was. Prijzen bleven echter uit, waardoor met name het slotseizoen in mineur verliep door het mislopen van de Tweede Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD