dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV en trainer Jochem Twisker per direct uit elkaar

GVVV en trainer Jochem Twisker per direct uit elkaar

GVVV en trainer Jochem Twisker nemen per direct afscheid van elkaar. De 49-jarige oefenmeester zinspeelde zaterdag na de 0-2 nederlaag tegen HHC Hardenberg al op een vertrek en een gesprek maandagavond met de technische clubleiding maakte de breuk definitief. 

De Veenendaalers leken na de woorden van Twisker zaterdagmiddag al niet meer de illussie te hebben om de oud-trainer van Spakenburg, De Dijk en Hercules op andere gedachten te kunnen brengen. Zo stelde bestuurslid Loek Budding vanmorgen in het AD: ,,Als je het zelf niet meer ziet zitten, wie zijn wij dan om te zeggen dat hij door moet gaan?”

,,Na de slechte seizoenstart in de Jack’s League voerden beide partijen afgelopen week een open en eerlijk evaluatiegesprek op initiatief van Jochem Twisker”, schrijven de Veenendaalers op de clubsite. ,,Jochem Twisker en G.V.V.V. zijn het erover eens dat deze slechte prestaties zeker niet alleen op het conto van de hoofdtrainer zijn te schrijven. Beide partijen hopen dat een nieuwe trainer mogelijk meer uit deze selectie kan halen. Daarom heeft Jochem Twisker aangegeven zijn overeenkomst te willen beëindigen, om plaats te maken voor een nieuwe trainer.”

Twisker was anderhalf seizoen eindverantwoordelijke op Panhuis. Dennis van Meegdenburg neemt voorlopig de honneurs waar, geassisteerd door de overige stafleden van GVVV.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD