zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagGVVV en Rijnsburgse Boys hand in hand naar finale

GVVV en Rijnsburgse Boys hand in hand naar finale

GVVV en Rijnsburgse Boys gaan op voor een allesbeslissende finale. GVVV won niet bij IJsselmeervogels, wat Rijnsburgse Boys wel deed tegen Capelle. Hierdoor gaan beide ploegen met evenveel punten op weg naar het onderlinge duel. Mocht het volgende week op Sportpark Panhuis gelijk worden, dan volgt een beslissingsduel.

Overwicht niet omgezet in zege

In rap tempo wist GVVV het duel bij de hand te nemen en dat resulteerde in de tiende minuut voor 0-1. Rodny Hofman gaf de voorzet en Dennis van Meegdenburg kopte binnen. De bezoekers werden echter steeds slordiger en IJsselmeervogels kreeg drie kansen op rij. De derde keer was het raak via Wouter de Graaf met zijn eerste goal in de Topklasse. Na de pauze was GVVV wel weer bij de les en volgden er een aantal goede kansen. Bijna iedere keer stond Roy Terschegget aan het einde van een aanval, afdrukken kon hij niet. Duur werd ook nog de blessuretijd, want zowel Wouter Bonke als Hofman pakten geel en zijn geschorst tegen Rijnsburg. RBB Cap

Onnodig spannend

Om de ‘finale’ tegen GVVV te kunnen halen moest Rijnsburgse Boys zien te winnen van Capelle. De voorsprong werd na twintig minuten gepakt door een goal van Danny van der Vijver. Daar kwam heel snel de 2-0 overheen van Nick Kuipers, en Martin van Eeuwijk bracht de zege op slag van rust al in veiligheid. Een kwartier voor tijd zorgde Frank Karreman nog wel voor 3-1 en het werd zelfs spannend door de aansluitingstreffer van Dams. De gelijkmaker bleef uit, waardoor Rijnsburg het gat op GVVV wist te dichten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD