Volg ons
HHC Hardenberg Excelsior Maassluis Junior Albertus

Tweede Divisie

GVVV en Maassluis halen hard uit tegen UNA en HHC

GVVV en Maassluis halen hard uit tegen UNA en HHC

GVVV heeft het zeer wisselvallige UNA op een flinke nederlaag gepresenteerd. Met name na de rode prent voor Scheerlinck ging het heel hard. HHC Hardenberg deed een recordpoging van gemiste kansen en ging onderuit tegen Excelsior Maassluis. Barendrecht en FC Lienden deelden de punten.

GVVV – UNA

De wedstrijd werd vooraf gegaan door een minuut stilte voor de afgelopen week op veertien jarige leeftijd overleden Nikita van Dijk, jeugdspeelster van GVVV. Toen de bal eenmaal rolde was het razendsnel 1-0. Soufiane Laghmouchi dribbelde de zestien meter in en drukte gelijk af. Laghmouchi werd nog een keer gevaarlijk, voor Danny de Leeuw in de tiende minuut de stand al na 2-0 tilde. Het voorbereidende werk kwam van Robin Mulder. Het werd nog erger voor UNA doordat Scheerlink rood kreeg voor het neerhalen van Frank Tervoert. Roy Terschegget maakte vanaf de stip dan ook 3-0. Op slag van rust wist het tiental toch iets terug te doen. Niek van Boekel wist een vrije trap binnen te koppen (3-1). Spannend werd het niet meer, want direct na de thee zorgde Frank Tervoert voor de vierde en vijfde Veenendaalse treffer.

Barendrecht – FC Lienden

In een levendige openingsfase sloeg FC Lienden als eerste toe. Abderrahim Loukili wist aan de buitenspelval te ontsnappen. Hij rondde vervolgens goed af en wist daarmee zijn elfde treffer van het seizoen te produceren. Lang hield Lienden de voorsprong niet vast. Met een fraaie lob wist Danny Monster binnen het halfuur namelijk al de gelijkmaker te produceren. In de tweede helft sloeg Lienden opnieuw snel toe. Nu werd een vrije trap van Kars Vierwind door Joey Jongman in eigen doel gekopt. Na exact een uur spelen wist Daniel Esajas uit de draai alweer de gelijkmaker te noteren (2-2).

HHC Hardenberg – Excelsior Maassluis

Koud begonnen of Dean van Ooijen had alweer toegeslagen. De aanvaller van Excelsior Maassluis is sinds de winterstop op schot en ook in Hardenberg was het razendsnel raak (0-1). Daarna nam HHC de wedstrijd over en waren er twee grote kansen. In beide gevallen werd de bal voorlangs gewerkt. Aan de andere kant was het wel opnieuw gelijk raak. Uit een scrimmage wist Daan Smith de bal richting doel te werken voor 0-2. Opnieuw dacht HHC snel iets terug te doen, alleen Rob van der Leij kopt van dichtbij over. Smith zorgde ervoor dat HHC op slag van rust opnieuw niet in de partij terug kwam. De bal werd door Smith namelijk van de lijn gehaald. In de tweede helft kabbelde het duel steeds verder door en wist Maassluis in de slotfase via Kilian Berkhout er zelfs nog 0-3 van te maken.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie