Volg ons

Tweede Divisie

GVVV en HHC scoren niet, Jong Sparta en Excelsior Maassluis remiseren

GVVV en HHC scoren niet, Jong Sparta en Excelsior Maassluis remiseren

Met een 0-0 gelijkspel konden GVVV, zonder de geopereerde coach Niek Oosterlee, en HHC Hardenberg wel leven. Hetzelfde gold voor de puntendeling op Het Kasteel, waar Jong Sparta en Excelsior Maassluis beiden één keer scoorden.

GVVV – HHC Hardenberg
Gescoord werd er niet op Panhuis, maar de toeschouwers zagen zeker geen wedstrijd zonder kansen. Zo was Rob van der Leij na een kwartier kansrijk met een kopbal die net voor het doel langs ging. Aan de andere kant miste een schot van Roy Terschegget het doel op slechts een haar. Bovendien bewees HHC-doelman Ramon Nijland een zeer capabele vervanger voor de al lang geblesseerde Sander Danes te zijn bij een grote kans voor Jeremy de Graaf. Van der Leij kreeg tien minuten voor rust wederom een goede mogelijkheid, maar Bart Hulsbos greep net op tijd in. Na rust waren de kansen wat minder dik gezaaid, waardoor het duel logischerwijs eindigde zoals het begon: 0-0.

Jong Sparta – Excelsior Maassluis
Op Het Kasteel beleefde vooral Jong Sparta-coach Jeroen Rijsdijk een bijzonder duel, wetende dat hij het opnam tegen zijn vorige werkgever. Rijsdijk zag bovendien hoe zijn ploeg na een kwartier aan de leiding kwam. Youssef el Kachati benutte een rebound: 1-0. Tien minuten later had Milan van Ewijk gelijk kunnen maken, maar hij scoorde niet. Dat deed even later wel Vincent van den Berg. Hij kopte binnen na een fraaie aanval. Van den Berg had halverwege de tweede helft eigenlijk de Tricolores op voorsprong moeten brengen, maar de Rotterdamse doelman wist redding te brengen. Dat was tevens het laatste grote wapenfeit van het duel, dat eindigde in 1-1.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie