vrijdag, mei 27, 2022
HomeClubsGVVVGVVV dolblij met vastleggen Nederlands jeugdinternational

GVVV dolblij met vastleggen Nederlands jeugdinternational

GVVV stelde eerder nog de selectie rond te hebben, maar voegt alsnog een extra centrale verdediger toe aan de selectie van trainer Jochem Twisker. Maikel Epskamp komt over van NEC en tekent voor één seizoen op Panhuis.

Voor Epskamp betekent het bovendien een terugkeer op het oude honk, waar hij zijn loopbaan startte. Daarna speelde hij in de jeugdopleiding van Vitesse en NEC. Daarnaast is hij jeugdinternational.

,,Wij hebben eerder aangegeven dat de selectie compleet was, maar een dergelijk talent – die ook nog eens een oud-jeugdspeler is – laten wij niet lopen”, stelt technisch manager Rob de Boer op de clubsite. ,,Maikel heeft overtuigd tijdens zijn avontuur bij Vitesse en NEC en heeft ook nog regelmatig wedstrijden voor Nederlandse jeugdelftallen gespeeld. Alles bij elkaar maakt dat wij blij zijn om hem toe te kunnen voegen aan de A-selectie.”

Eerder legde GVVV al aanwinsten Dion van Toorn, Jonathan Richard, Kai Huisman, Achraf Nejmi, Jan van Willige, Mats Grotenbreg en Jordi Bitter vast.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]