Volg ons

Tweede Divisie

GVVV dichtbij akkoord met PSV-linksback

GVVV dichtbij akkoord met PSV-linksback

GVVV staat op het punt zich te versterken met Steven Theunissen. De 21-jarige linksback zou de overstap maken van Jong PSV, meldt Regiosport Veenendaal.

Theunissen speelde de afgelopen jaren voornamelijk in het beloftenteam van de Eindhovenaren. Hij zou op Panhuis ook een optie zijn als centrale verdediger. De 21-jarige back speelde onder meer in Oranje Onder 17 en was tot 2014 actief bij De Graafschap.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie