Volg ons
GVVV Panhuis

Tweede Divisie

GVVV countert: “Deze trainers zijn niet in beeld”

GVVV countert: “Deze trainers zijn niet in beeld”

De dit weekend naar buiten gekomen namen die kandidaat waren als nieuwe trainer van GVVV zijn volgens de club niet juist. RTV Utrecht meldde dat zowel Pieter Huistra als Jan Oosterhuis bovenaan de lijst van de Veenendaalse club stonden, dit blijkt onjuist.

Klopt helemaal niets van

Bestuurslid technische zaken Loek Budding reageert tegenover AD/Utrechts Nieuwsblad op de namen. “Ik weet niet wie de bronnen zijn die worden genoemd, maar er klopt helemaal niets van.” Voor het weekend werd duidelijk dat er veel sollicitaties binnen zijn gekomen op Sportpark Panhuis. GVVV deed zelf een poging om Eric Speelziek los te weken van Hercules, maar dat lukte niet.

Opgezadeld met een probleem

Budding: “Er zijn 25 sollicitaties binnengekomen. Daaronder echt niet de eerste de beste namen, maar Oosterhuis en Huistra zitten daar niet bij.” De Veenendaalse club werd vorige week opgezadeld met een probleem, doordat trainer John de Wolf plotsklaps besloot om bij Spakenburg aan de slag te gaan. Spakenburg benaderde hem zonder hierover GVVV in te lichten, waarop de Veenendaalse club verbolgen reageerde. Inmiddels is er een afkoopsom afgesproken tussen alle partijen. GVVV hoopt nu binnen een week een nieuwe trainer aan te stellen, zodat de voorbereiding niet in gevaar komt.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie