zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsDVS '33GVVV contracteert eerste nieuweling voor volgend seizoen

GVVV contracteert eerste nieuweling voor volgend seizoen

GVVV heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Quincy Veenhof. De 22-jarige aanvallende middenvelder maakt de overstap van DVS’33. Veenhof is bezig aan zijn tweede seizoen in Ermelo en kreeg onlangs te horen dat zijn contract niet verlengd zou worden. Vorige week speelde Veenhof in een oefenwedstrijd op Sportpark Panhuis al negentig minuten met zijn huidige team tegen zijn nieuwe club.

Na een geweldig seizoen bij Bennekom werd de bijna twee meter lange aanvaller in 2019 opgepikt door IJsselmeervogels. Bij de Tweede Divisionist uit Spakenburg kon Veenhof niet doorbreken waarna hij na een jaar de overstap naar Ermelo maakte. Bij DVS’33 heeft de linkspoot tot op heden 23 officiële duels gespeeld waarin hij driemaal trefzeker was. Veenhof kan als diepe spits en als aanvallende middenvelder spelen en wordt bij DVS’33 ook regelmatig als rechteraanvaller gebruikt.

Op de eigen website geeft technisch manager Rob de Boer aan blij te zijn met de eerste nieuwe aanwinst voor volgend seizoen: “Wij hadden Quincy Veenhof al een tijdje op het oog. Quincy kon nu ook rekenen op interesse van meerdere clubs. Wij zijn blij dat hij voor GVVV gekozen heeft. Quincy is een jonge en gretige speler, die technisch begaafd is en als aanvallende middenvelder en spits kan dienen. Hij is een mooie toevoeging op onze selectie voor volgend seizoen en kenmerkt zich door veel voetballend vermogen”.

GVVV hervat zaterdag de competitie met een inhaalwedstrijd in Hendrik Ido Ambacht tegen ASWH. De Veenendaalse degradatiekandidaat won de afgelopen weken oefenwedstrijden van AWC (5-0), DVS’33 (3-2) en Sparta Nijkerk (0-1).

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]