woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV buigt zich over incident tussen 'supporter' en Taoufik Adnane

GVVV buigt zich over incident tussen ‘supporter’ en Taoufik Adnane

Een ‘supporter’ zou tijdens de rust van het duel tussen GVVV en Excelsior Maassluis geprobeerd hebben Taoufik Adnane een kopstoot te geven. Dat schrijft de Veenendaalse Krant. Adnane was in de rust verhaal gaan halen bij de man, die tijdens de eerste helft negatieve dingen riep naar de vleugelverdediger toen hij tot tweemaal toe een vrije trap in de muur schoot.

,,Misschien niet handig, maar ik was het spuugzat. Het is niet de eerste keer dat hij een speler van ons zwart probeert te maken. Mensen zeggen dat ik met mijn ervaring helemaal niet in zo’n situatie moet komen, maar juist daarom deed ik het wel. Ik ben 33 jaar, wilde zeggen dat wij als ploeg er meer aan hebben als hij achter ons staat”, stelt Adnane tegenover de krant. Hij wist de kopstoot naar eigen zeggen te ontwijken: ,,Ik kon hem uitwijken en ben daarna weggegaan. Gelukkig kon ik mijzelf beheersen, maar dit hoort natuurlijk niet. Aan zulke mensen hebben wij als vereniging niets. Blijf dan lekker weg.”

GVVV zegt bekend te zijn met het incident en zal intern kijken naar de kwestie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD