dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsGVVV brengt opnieuw eerbetoon aan Joey Snijders met rugnummer 11

GVVV brengt opnieuw eerbetoon aan Joey Snijders met rugnummer 11

Het eerste elftal van GVVV speelt ook komend seizoen zonder nummer 11. Het rugnummer wordt ook komend seizoen niet gebruikt als eerbetoon aan Joey Snijders, die revalideert van een zwaar auto-ongeluk.

Behandeling in Amerika
De sierlijke linksbuiten bracht het Veenendaalse publiek in het verleden veelvuldig in vervoering, maar als gevolg van het auto-ongeluk en de daardoor opgelopen hersenschade zal hij vrijwel zeker nooit meer als speler terugkeren op zijn oude niveau. Onlangs bezocht Snijders met zijn familie een revalidatiekliniek in Amerika, omdat in Nederland de behandelmogelijkheden voor hem zeer beperkt zijn. In Amerika is meer expertise aanwezig om Snijders de juiste behandelingen te geven die zijn herstel beetje bij beetje kunnen bevorderen. De behandeling is echter erg duur.

De Graaf met nummer 9
In de lijst met rugnummers die GVVV vandaag bekend maakte valt op dat Jeremy de Graaf, de aanwinst van wie veel verwacht wordt op Panhuis, rugnummer 9 krijgt.

Wie een bijdrage wil leveren aan het herstel van Joey Snijders kan een donatie doen aan de Stichting Keep On Fighting N.A.H, opgericht door naasten van de Amersfoorter. N.A.H. staat voor Niet Aangeboren Hersenafwijking. Het IBAN-rekeningnummer van de stichting is NL23INGB0007272472

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD