Volg ons

Nieuws

GVVV brengt opnieuw eerbetoon aan Joey Snijders met rugnummer 11

GVVV brengt opnieuw eerbetoon aan Joey Snijders met rugnummer 11

Het eerste elftal van GVVV speelt ook komend seizoen zonder nummer 11. Het rugnummer wordt ook komend seizoen niet gebruikt als eerbetoon aan Joey Snijders, die revalideert van een zwaar auto-ongeluk.

Behandeling in Amerika
De sierlijke linksbuiten bracht het Veenendaalse publiek in het verleden veelvuldig in vervoering, maar als gevolg van het auto-ongeluk en de daardoor opgelopen hersenschade zal hij vrijwel zeker nooit meer als speler terugkeren op zijn oude niveau. Onlangs bezocht Snijders met zijn familie een revalidatiekliniek in Amerika, omdat in Nederland de behandelmogelijkheden voor hem zeer beperkt zijn. In Amerika is meer expertise aanwezig om Snijders de juiste behandelingen te geven die zijn herstel beetje bij beetje kunnen bevorderen. De behandeling is echter erg duur.

De Graaf met nummer 9
In de lijst met rugnummers die GVVV vandaag bekend maakte valt op dat Jeremy de Graaf, de aanwinst van wie veel verwacht wordt op Panhuis, rugnummer 9 krijgt.

Wie een bijdrage wil leveren aan het herstel van Joey Snijders kan een donatie doen aan de Stichting Keep On Fighting N.A.H, opgericht door naasten van de Amersfoorter. N.A.H. staat voor Niet Aangeboren Hersenafwijking. Het IBAN-rekeningnummer van de stichting is NL23INGB0007272472

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Nieuws