dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29GVVV blijft in het spoor van koploper Katwijk, FC Lienden geeft zege...

GVVV blijft in het spoor van koploper Katwijk, FC Lienden geeft zege weg in Rotterdam

GVVV blijft door een mooie overwinning in eigen huis op Achilles’29 (4-1) in het spoor van koploper Katwijk. FC Lienden verspeelde in de slotfase een zege tegen Jong Sparta (1-1) en de Koninklijke HFC was veel te sterk voor Barendrecht (5-1).

GVVV – Achilles’29
De ploeg uit Groesbeek kwam na 21 minuten spelen op voorsprong (0-1). Boy van de Beek passeerde de doelman van GVVV met een kiezelhard afstandsschot. De ploeg uit Veenendaal wist echter in de 44ste minuut de stand weer gelijk te trekken door een doelpunt van Martin van Eck (1-1). In de 48ste minuut kwam GVVV op voorsprong, doelpuntenmaker was Robin Mulder (2-1). Na deze treffer kon de thuisploeg zonder al te veel moeite uitlopen tot 4-1, doelpuntenmakers waren wederom Mulder (penalty) en Van Eck.

Koninklijke HFC – Barendrecht
Veertien minuten oud was de wedstrijd tussen de Koninklijke HFC en Barendrecht toen de 0-0 stand van het scorebord werd verwijderd. Na een scrimmage voor het doel van de thuisploeg was het Melvin Winterberg die de 0-1 aan liet tekenen. Negen minuten later kon de 1-1 op het wedstrijdformulier gezet worden, Roy Castien tekende voor de gelijkmaker. Nog net binnen het half uur was het wederom Castien die het net van de tegenstander wist te vinden (2-1), dit deze keer op aangeven van Kevin Sterling. In de 62ste minuut wist de Koninklijke HFC de voorsprong te vergroten, een fraai uitgevoerde counter werd afgerond door Danny Hols (3-1). In het vervolg van het duel liep de thuisploeg uit naar een fraaie 5-1 zege, doelpunten kwamen op naam van Daniel van Son en wederom Castien.

Jong Sparta – FC Lienden
De ploeg van trainer/coach Hans Kraaij jr kwam door Leon Broekhof op voorsprong in Rotterdam (0-1). Youri de Winter maakte niet veel later gelijk (1-1). Tien minujten voor het einde van de wedstrijd kwam FC Lienden weer op voorsprong, nu was Jawad Bellahsan de doelpuntenmaker. In de laatste minuut was het De Winter die de 2-2 op het scorebord wist te zetten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD