Volg ons

Nieuws

GVVV blaast beladen oefenderby met buurman DOVO af

GVVV blaast beladen oefenderby met buurman DOVO af

De oefenderby tussen GVVV en DOVO gaat niet door. Het duel zou zaterdag gespeeld worden, maar GVVV heeft besloten zich terug te trekken voor het duel. Reden is het groot aantal blessures bij de Veenendaalse tweededivsionist.

Bij GVVV is de ziekenboeg na het duel met Katwijk (0-1) verder gevuld. Laurens van der Voort, Martin van Eck en Jeremy de Graaf waren al niet in staat om mee te doen tegen de Krombewoners.

Uiteenlopende redenen
Na het duel op sportpark Panhuis bleek dat Mart de Jong, Bart Hulsbos en Robin Mulder niet ongeschonden uit de strijd waren gekomen. Wilco den Hartog, Rodny Hofman en Guido Janssen hadden in een eerder stadium al aangegeven om uiteenlopende redenen niet aanwezig te zijn zaterdag.

Rabo Charity Cup
De Veenendaalse oefenderby was georganiseerd in het kader van de Rabo Charity Cup, een initiatief van Rabobank om geld in te zamelen voor een goed doel. Toen de plannen voor de derby bekend werden gemaakt, was het nog de vraag of de gemeente Veenendaal haar goedkeuring zou geven voor het evenement.

Nieuwe datum
Op 12 oktober kregen beide clubs en de bank groen licht van de burgemeester van Veenendaal. Dat licht wordt nu door de Blauwen op rood gezet. Beide partijen gaan op zoek naar een nieuwe datum voor de benefietwedstrijd.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Nieuws