maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV bekijkt Steenbergen en John tegen Jong RKC Waalwijk

GVVV bekijkt Steenbergen en John tegen Jong RKC Waalwijk

Joey Steenbergen en Paddy John krijgen vanavond (maandagavond) de kans om de technische staf van GVVV te overtuigen van hun kwaliteiten. Het tweetal is opgenomen in de selectie van GVVV voor de oefenwedstrijd tegen Jong RKC Waawlijk. Dat meldt de club uit Veenendaal op de website.

Steenbergen terug uit Australië

Een half jaar geleden ging Steenbergen een avontuur in Australië aan. De aanvaller verruilde eerste klasser DETO voor Rydalmere Lions FC. Het avontuur in Sydney zat er na een paar maanden weer op, waarna hij terugkeerde naar Nederland. In GVVV hoopt hij een nieuwe club te vinden. Maandagavond geeft trainer John de Wolf hem speelminuten in de oefenpartij tegen Jong RKC Waalwijk. Indien het optreden van Steenbergen de technische straf van de Tweede Divisionist bevalt zit er mogelijk een langer verblijf in Veenendaal in. Voor Rydalmere Lions en DETO speelde Steenbergen in de jeugd van FC Twente, Go Ahead Eagles, Vitesse, en NAC Breda.

John traint al weken mee

Ook Paddy John komt in actie tegen Jong RKC. Sinds enige tijd traint hij mee bij GVVV en krijgt nu de kans zich ook te laten zien in wedstrijdverband. Volgens de website van GVVV liet de aanvallend ingestelde voetballer tot dusver een goede indruk achter op de technische staf. John is familie van Ola en Collins John en speelde eerder voor VfL Osnabrück, Fortuna Sittard, RKC Waalwijk en Heracles Almelo. Na de testwedstrijd bekijkt GVVV of de spelers een toegevoegde waarde kunnen zijn voor de club. Het is nog niet duidelijk of beide spelers op een voorstel kunnen rekenen. “We zullen zien”, zei Rob de Boer van de technische commissie tegenover de Veenendaalse Krant. “Dat zou natuurlijk wel mooi zijn, maar ik weet niet of dat haalbaar is. Laten we eerst vanavond maar afwachten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD