donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVGVVV-aanvoerder Terschegget: 'Bewezen dat er geen sprake is van een november-dip'

GVVV-aanvoerder Terschegget: ‘Bewezen dat er geen sprake is van een november-dip’

GVVV wist  zaterdagmiddag een mooie overwinning te boeken in Lienden tegen de plaatselijke FC (0-3). Aanvoerder Roy Terschegget was na af loop uitermate tevreden met het behaalde resultaat en dat zijn ploeg bewees dat er geen sprake was van de beruchte ‘november-dip’ van de Veenendaalse formatie. 

Bewijzen
De nummer twee van de Tweede Divisie liet in de voorgaande weken belangrijke punten liggen, de uitdrukking november-dip kwam daardoor veelvuldig ter sprake in Veenendaal en omstreken. ,,We waren er zeker op gebrand om de twee eerder verloren wedstrijden nu goed te maken. Dit vooral omdat het een derby is en ook de mensen te bewijzen dat er van een november-dip geen sprake is.  Ik denk dat wij dat de tweede helft wel hebben laten zien”, aldus Terschegget tegenover de camera van FOX Sports.

Twee spitsen

GVVV begon met een ander systeem tegen FC Lienden. ,,In de eerste helft kregen we best veel ruimte om te voetballen, alleen wij speelden nu wat anders. We spelen meestal met drie aanvallers en nu met twee, dus dat was in het begin wel even zoeken. In de tweede helft hebben we dat rechtgezet. In de tweede helft hebben we gewoon weer GVVV gezien. In de pauze werd door de trainer gezegd dat de spitsen wat dichterbij elkaar moesten spelen en dat we nog meer moesten bewegen, in het fysieke winnen we het niet van ze en qua voetballend vermogen hebben wij gewoon veel meer dan FC Lienden en in de tweede helft zag je gewoon dat ze het niet meer bij konden benen.”

Koppositie
Lijstaanvoerder Katwijk verspeelde deze speelronde drie punten, de middenvelder met de bijnaam ‘De Pirlo van het zaterdagvoetbal’ wil er de komende weken alles aan doen om de druk op de koploper te vergroten. ,,Wij doen ons best uiteraard en we moeten gewoon van wedstrijd naar wedstrijd kijken. Vandaag weer een mooie opsteker. In de eerste helft vond ik FC Lienden wat beter en in de tweede helft verdienden wij de overwinning.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD