dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV: Aanvaller per direct weg; middenvelder uit Ede aangetrokken

GVVV: Aanvaller per direct weg; middenvelder uit Ede aangetrokken

Het verblijf van Paddy John bij GVVV beperkt zich tot welgeteld veertien minuten. De aanvaller werd in de zomer vastgelegd, maar een rol van betekenis kon hij uiteindelijk nooit spelen. Slechts één keer mocht hij invallen van trainer John de Wolf en daarop heeft de 26-jarige nu besloten zijn verblijf in Veenendaal te beëindigen. Daar tegenover staat de komst van Mart de Jong. Hij sluit per volgend seizoen aan.

Extra aanvallende opties nodig

Aan het begin van dit seizoen concludeerde De Wolf dat hij te weinig opties had in de aanvalslinie. Daarop werden aan het einde van de zomer nog twee spelers vastgelegd. Zowel Paddy John als Joey Steenbergen sloten aan bij GVVV, maar ze hebben uiteindelijk nog geen bijdrage kunnen leveren. John was de afgelopen jaren clubloos en kon niet direct bijschakelen. Uiteindelijk zat hij negen keer op de bank en mocht alleen vlak voor de winterstop invallen tegen Sparta. Steenbergen speelde zelfs pas één minuut. Reden voor de vroegtijdige breuk is het feit dat de reizen vanuit zijn woonplaats Enschede naar Veenendaal niet voldoende opwegen tegen het geringe aantal speelminuten voor de buitenspeler.

Talent uit Ede

Voor volgend seizoen heeft GVVV de 21-jarige Mart de Jong gecontracteerd. De 21-jarige middenvelder komt over van DTS. Hij speelde in de jeugd van de huidige eersteklasser, om als B-junior te worden gescout door NEC. Na twee seizoenen maakte hij de overstap naar De Graafschap. Daar bleef hij vorig seizoen steken in het beloftenteam en koos ervoor om terug te keren naar DTS. Daar is De Jong in de huidige campagne zeer sterk bezig en daardoor heeft GVVV hem nu opgevist.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD