woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersGVVV aan de hand van Laghmouchi langs HFC, De Treffers en FC...

GVVV aan de hand van Laghmouchi langs HFC, De Treffers en FC Lienden delen de punten

Soufiane Laghmouchi was zaterdagmiddag de grote man aan de zijde van GVVV. De aanvallend ingestelde speler was verantwoordelijk voor twee doelpunten tegen HFC waardoor zijn ploeg met drie punten huiswaarts kon keren (0-2). De topper tussen De Treffers en FC Lienden eindigde onbeslist (2-2). Kozakken Boys wist in de blessuretijd alsnog Jong Sparta op de knieën te krijgen (2-3). 

Koninklijke HFC – GVVV
De ploeg uit Veenendaal wist als eerste het net van de tegenstander te vinden, vanaf de penaltystip was Soufiane Laghmouchi trefzeker (0-1). Nog voor de pauze liep GVVV verder uit op de tegenstander en weer was het Laghmouchi die als doelpuntenmaker in de boeken verdween (0-2). Vroeg in de tweede helft moest de trefzekere speler van GVVV het speelveld verlaten, een blessure weerhield hem er van om verder te spelen. In eerste instantie werd gedacht aan een zweepslag. In de tweede helft wisten de ploegen het net van de tegenstander niet meer te vinden zodat afgesloten werd met een eindstand van 0-2.

De Treffers – FC Lienden
Trainer/coach Hans Kraaij jr kon na 31 minuten juichen nadat zijn ploeg op voorsprong was gekomen, dit door een doelpunt van Erik van Eem (0-1). Lang kon FC Lienden echter niet genieten van de voorsprong, na 38 minuten bracht Wouter Op den Camp de stand op 1-1. In de vijftigste minuut werd de bal op de stip gelegd door de dienstdoende arbiter, Nick de Bondt wist wel raad met dit buitenkansje en noteerde de 2-1 voor De Treffers. In de 82ste minuut werd de eindstand bepaald op 2-2, Danny van den Meiracker was ook trefzeker vanaf de penaltystip.

Jong Sparta – Kozakken Boys
Leon Bot was verantwoordelijk voor de openingstreffer in Rotterdam, in dienst van de Kozakken Boys schoot hij de 0-1 binnen. Een kwartier later wist de uitspelende ploeg de voorsprong uit te breiden. Nadat een hoekschop afgeslagen werd bracht Sönmez de bal opnieuws in en Monteiro kopte de bal tegen de touwen (0-2).  Routinier Vriends van Jong Sparta bracht in de 35ste minuut de spanning weer terug (1-2). In de 69ste minuut was het Volas die de 2-2 op het scorebord wist te plaatsen. Terwijl iedereen uitging van een puntendeling was het in de blessuretijd Ignacio die alsnog de drie punten eilig stelde voor de Kozakken Boys (2-3).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD