zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysGuus Zuidema volgend jaar onder de lat in hoofdmacht Rijnsburgse Boys?

Guus Zuidema volgend jaar onder de lat in hoofdmacht Rijnsburgse Boys?

Dit seizoen verdedigt hij nog het doel van 1e klasser Hoofddorp, waar hij tevens aanvoerder is. Volgend jaar hoopt hij het doel van 2e Divisionist Rijnsburgse Boys te verdedigen. Het voetballeven krijgt voor de 25-jarige Guus Zuidema een plotselinge, verrassende wending. “Ik was volkomen verrast door de belangstelling van Rijnsburgse Boys ” aldus Zuidema, die al een aantal keren afreisde naar Rijnsburg voor gesprekken met de TC en trainer Henk Wisman. Toen iedereen er van overtuigd was dat Guus een talentvolle doelman is waarvan Rijnsburgse Boys op korte termijn veel plezier aan kan beleven was de beslissing snel gemaakt.

Guus kent de Boys niet echt goed. Hij heeft veel van “horen zeggen” terwijl ook ploeggenoot Martijn Tjon-A-Njoek(een seizoen actief bij Rijnsburgse Boys) wat informatie had voor de inwoner van Landsmeer, die in het dagelijkse leven docent Lichamelijke opvoeding is in Amersfoort.

“Ik ken nog niemand, dat maakt het extra uitdagend”, kijkt Guus vooruit. “In de voorbereiding ga ik minuten maken en dan maar zien hoe ik me ontwikkel op dit hogere niveau en of ik eerste keeper kan worden. Ik ga in elk geval voor deze kans.”

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD