HomeAfrica Cup of NationsGuinee-Bissau vs Egypte gratis weddenschappen

Guinee-Bissau vs Egypte gratis weddenschappen

Guinee-Bissau tegen Egypte kan een hele interessante pot voor de Africa cup.  Met een gelijkspel voor Guinee-Bissau en een verloren wedstrijd voor Egypte kan het zondag alle kanten op gaan. 

Bij de WK-kwalificaties ging Egypte aardig goed met 3 keer winst en 2 keer gelijkspel. Daarentegen werd de eerste wedstrijd van Africa cup verloren van Nigeria. Voor Guinee-Bissau ging de WK-kwalificatie wat minder. 

Ze hebben maar 1 keer gewonnen. Dit was ook hun enige winst in de afgelopen 7 wedstrijden.  Maar in gaat de Africa Cup ging het wel goed en begonnen ze met gelijk spel tegen soedan. 

Voor Guinee-Bissau is er ook wat minder goed nieuws. In het team zijn er negen mensen positief getest. Dus blijft het de vraag of ze met het volledige team deze wedstrijd kunnen spelen. Egypte heeft ook 2 blessures, maar dat gaat natuurlijk net op tegen het aantal van Guinee-Bissau. 

 

VS

Datum: zaterdag 15 januari
Aftrap: 20:00, Roumdé Adjiastadion

Hoe claim je free bets voor Guinee-Bissau - Egypte

Wil je gratis wedden op deze wedstrijd? In dit artikel hebben we voor je een stappenplan uitgezet om je te leren hoe je zo snel mogelijk zelf kan beginnen met Free Bets.

Veder hebben we ook een rijtje van door ons gekozen bookmakers op een rijtje gezet. Zo dat je zelf kunt bepalen welke bookmaker het best is. 

Stappenplan:

  • Kies één van de promoties hieronder
  • Ga naar de website van deze bookmaker via de groene knop
  • Maak een account aan 
  • Verifieer je account
  • Stort voor het eerst geld en claim je free bets
  • Plaats je free bet op de Guinee-Bissau – Egypte.

Bet365 free bets voor Guinee-Bissau - Egypte: Tot €100,- free bets

Bet365 biedt je grote voordelen, zo krijg je bij de eerste geldstorting hetzelfde bedrag dat je stort als wedkrediet op je account geplaatst. Dit wedkrediet moet je volledig in één keer gebruiken bij een weddenschap.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je weddenschap minimaal een kans moet hebben van 1.20 of hoger. Combinaties van meer dan 3 weddenschappen zijn ook niet mogelijk om af te sluiten met je wedkrediet. 

BetCity free bets voor Guinee-Bissau - Egypte €20,- free bet!

Ook bij de nederlandse goksite betcity kun je inzetten op de Africa cup. Als je je aanmeld met een nieuw account bij betcity krijg je een €20,- gratis weddenschap op een wedstrijd.

Je kan deze €20 activeren door minimaal €20 op je account te storten. Daarna heb je 30 dagen de tijd om het in te zetten op een wedstrijd na keuze zoals Guinee-Bissau tegen Egypte.

BetCity Odds Boost: Boost je odds voor Guinee-Bissau tegen Egypte

Betcity heeft nog meer extra voordelen zo als het boosten van je odds. Deze boost kun je claimen via de website van betcity. De boosters gelden alleen voor bepaalde wedstrijden en deze veranderen elk weekend. 

Bij odds boosts worden de quotering verhoogd tot 5 of 10 inzet. Zo kreeg je bijvoorbeeld bij Fc Utrecht – Ajax een quotering van 10 op Fc Utrecht en 5 op Ajax.  

online baccarat spelen betcity

Livescore Bet: Claim €40,- free bets voor Guinea-Bissau - Egypte

Livescorebet is een goksite die de vergunningen heeft en eigenlijk online mag. Maar jammer genoeg is de website nog niet live.  Deze wordt verwacht na 31 januari 2022. Tot die tijd kun je wel gratis weddenschappen t.w.v € 40 claimen. Deze € 40 is te gebruiken op het moment dat je € 1 stort op het account.

Ga nu naar de website van livescorebet.nl, maak een account aan en verzilver alvast  je gratis weddenschap t.w.v € 40

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.