donderdag, juli 7, 2022
HomeAfrica Cup of NationsGuinee-Bissau vs Egypte voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Guinee-Bissau vs Egypte voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Guinee-Bissau tegen Egypte is de derde wedstrijd in poel D.  De eerste 2 wedstrijden was een gelijk spel voor Guinee-Bissau en een verlies voor Egypte. Wat deze wedstrijd nog wel eens spannend kan maken. 

Want wie pakt voor hun de eerste winst en gaat veder komen dan de poulefase. De Africa cup is opricht in 1957 en er word elke 2 jaar gespeeld. Egypte heeft deze cup al meerdere keren gewonnen. 

Zelf meerdere jaren achter elkaar. Guinee-Bissau nog jammer genoeg niet. Misschien word dit jaar wel een kans voor hun. Ook al zeggen de bookmakers wat anders.

 

VS

Datum: Zaterdag 15 januari
Aftrap: 20:00, Roumdé Adjiastadion

Guinee-Bissau VS Egypte: AfricaCup voorspelling

De voorspellingen zijn wisselt. Dit komt omdat de teams aardig gelijk zijn. Egypte heeft namelijk dit jaar niet hun best jaar. Ze hebben hier namelijk meerdere keren de Africa cup gewonnen. 

Maar dat zit er dit jaar waarschijnlijk niet voor hun in. ze hadden een moeilijke wedstrijd tegen over Nigeria. Ze hadden weinig kansen en ze hebben uit eindelijk verloren.

Guinee-Bissau heeft het in de WK-kwalificaties niet zo goed gedaan. Tegen soedan heeft het team gemiddeld gepresteerd.  Nu is Guinee-Bissau nog nooit heel goed geweest. Ze hebben namelijk nog nooit de cup gewonnen. 

 

De teams zijn aardig gelijk op het moment. Omdat Guinee-Bissau eigenlijk wel gemiddeld speelt tot nu toe. En Egypte presteert eigenlijk onder niveau dit jaar. Het kan nog wel eens een interessante pot worden hierdoor. Toch denken veel bookmarken dat Egypte gaat Winnen 

 

Guinee-Bissau VS Egypte: AfricaCup goktips

Alle bookmakers dat Egypte een grote kans van winnen heeft. Ondanks ze de laatste wedstrijd hebben verloren. Maar toch denk de bookmakers wat anders. 

Wel liefst met 71% geven ze de winst aan Egypte. Guinee-Bissau heeft de afgelopen 5 wedstrijden niet gescoord. Er is dus ook een kleine verwachting dat dat deze keer wel gebeurd.

Gaat de wedstrijd door?

Dat weten we niet momenteel zijn er meerde besmettingen in het team van Guinee-Bissau. Wel geteld negen. Er word van Guinee-Bissau verwacht dat ze met reserve spelers gaan spelen. Met de hoop dat de selectie spelers snel herstellen.

 

Guinee-Bissau VS Egypte: Winkansen

Winst voor Guinee-Bissau is 10 en als er gelijk gespeeld word krijg je 4.20

Wint Egypte krijg je 1.40 

Zijn er meer dan 2,5 doelpunten krijg je 2.35 

Als Bura een kaart krijgt krijg je 4.33

Mocht je nu de stand ook goed raden krijg je ook een bepaald bedrag. Dit verschild per stand

Guinee-Bissau VS Egypte: Hoe claim ik mijn free bets

 

Je kunt ook je gratis weddenschap gebruik bij Guinee-Bissau tegen Egypte.  Met de gratis weddenschap van 365 kun je gratis inzetten. Deze weddenschap krijg je als je aanmeld bij bet365. 

In de algemene voorwaarden voor de free bets lees je hoe je deze gratis weddenschappen moet gebruiken en/of er andere haken en ogen aanzitten. Wil jij aan de slag met gratis weddenschappen?

 Hoe claim ik mijn Free Bets voor Guinee-Bissau? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS