donderdag, juli 7, 2022
HomeAfrica Cup of NationsGuinee-Bissau vs Egypte livestream: Afrika Cup preview, aftraptijd en teamnieuws

Guinee-Bissau vs Egypte livestream: Afrika Cup preview, aftraptijd en teamnieuws

Op 15 januari strijden Guinee-Bissau en Egypte in de Africa cup tegen elkaar. Ze spelen hun tweede poel wedstrijd tegen elkaar. Dit is een gelijkwaardige pot en kan voor alle twee de teams nog wel eens een winst opleveren.

De teams zitten samen in poel D. samen met Soedan en Nigeria. Wat aardig goede tegenstanders zijn.  Alle twee de teams hebben nog geen winst kunnen pakken. Wat deze pot wel eens spannend zou kunnen maken. 

In de statistieken voor het WK-kwalificaties. Heeft Egypte het een stuk beter gedaan dan Guinee-Bissau.

 

VS

Datum: zaterdag 15 januari
Aftrap: 20:00, Roumdé Adjiastadion

Guinee-Bissau VS Egypte: Live stream

Het is soms lastig om een goede stream te vinden van de Arika Cup. Gelukkig laat Bet365 aan alle gebruikers volledig gratis de wedstrijden van de Afrika Cup zien. Je kunt heel makkelijk de wedstrijd aanklikken die je wilt kijken, en je hebt een stream in perfecte kwaliteit. 

Daarnaast is er een heel groot aanbod van andere wedstrijden die je live kunt volgen in Nederland zoals het Engelse voetbal, Europese wedstrijden en nog veel meer. 

Guinee-Bissau VS Egypte: Voorbereiding & laatste nieuws

Hiervoor zijn er 2 wedstrijden in deze poel gespeeld. Guinee-Bissau tegen soedan. Dit werd een gelijk spel. Het team heeft in de afgelopen 5 wedstrijden helemaal geen kansen gehad. Wat een slecht teken is. 

En Nigeria tegen Egypte. Nigeria ging er daar met de winst van door. Egypte heeft het wel moeilijk tegen Nigeria gehad. Want ze hebben maar 4 kansen kunnen creëren 

In het WK-kwalificatie toernooi heeft Egypte het redelijk gedaan met drie goede overwinningen. Guinee-Bissau heeft daarentegen slecht gedaan. Met meerdere gelijk spel en zelf een verloren wedstrijd. 

Egypte heeft in 2002, 2006, 2008 en 2010 de Africa cup gewonnen. Guinee-Bissau heeft nooit de cup gewonnen. 

 

Guinee-Bissau VS Egypte: Wanneer is de aftrap?

De wedstrijd word gespeeld om zaterdag 15 januari 2022 om acht uur ’s Avonds.

De wedstrijd word gespeeld in het land kameroen. Het stadion Roumdé Adjia staat in de stad Garoga. het stadion houd 22.000 supporters. die ondanks de corona daar wel in het stadion mogen komen kijken. 

De wedstrijd word dan wel in een ander land gespeeld maat Het is een thuis wedstrijd voor Guinee-Bissau.  Door wie de wedstrijd gefloten word is nog geen informatie bekend. 
Dit is wel vaker zo bij de Afrika Cup.

 

Guinee-Bissau VS Egypte: Team nieuws

De opstelling van Guinee-Bissau is nog een hele Groote vraag. Want bij Guinee-Bissau zijn 9 corona besmettingen in het team. Normaal gesproken speelt het team 4  –  3  –  3.  

Mogelijke spelers zijn:

 Maurice Gomis; Fali Cande, Jefferson Encada, Sori Mané, Opa Sangate; Jorge Braima Candé Nougueira, Moreto Cassama, Pelé; Piqueti, Mama Samba Baldé, Joseph Mendes.

Maar de corona besmettingen kunnen grote gevolgen hebben voor de wedstrijd. Het team speelt normaal gesproken heeft veder geen blessures of geschorst. 

Voor Egypte is er een waarschijnlijke opstelling bekend. Ze spelen met een 4  –  3  –  3 opstelling en hun mogelijke spelers zijn:

Mohamed El-Shennawy; Ahmed Hegazi, Mohamed Abdelmonem, Omar Kamal Sayed Abdel Wahed, Mahmoud Alaa; Omar Marmoush, Mohamed Elneny, Ramadan Sobhi; Mohamed Salah, Mahmoud Hassan Trezeguet, Mostafa Mohamed

Op hun social media lieten ze weten dat  Ahmed Fatouh en Akram Tawfik geblesseerd zijn. Dit werd gedaan met een mooie instagram post. Veder heeft dit team ook geen schorsingen. De verwachtingen zijn ook dat die er niet zullen komen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS