woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenGuido van Rijn keert terug bij FC Lienden

Guido van Rijn keert terug bij FC Lienden

FC Lienden heeft zich voor komend seizoen met een oude bekende versterkt. Linksback Guido van Rijn keert na twee seizoenen bij Spakenburg terug op De Abdijhof. De 28-jarige verdediger speelde in het verleden al vier seizoenen bij FC Lienden en maakte in die periode de grote successen van de Betuwse club als onbetwiste basisspeler mee. Van Rijn is na Tom Menting de tweede speler die van Spakenburg naar Lienden vertrekt. Lienden maakte al eerder de komst van onder meer Guyon Fernandez, Esmat Shanwari,Thomas Loning, Sten Vreekamp, Dzenan Keric en doelman Steven van Dijk bekend.

De linksback kwam vanwege een zware knieblessure afgelopen seizoen niet in actie voor de hoofdmacht van Spakenburg, maar speelde in april en mei wel weer enkele wedstrijden met het tweede elftal van Spakenburg. Guido van Rijn over zijn overgang: ,,Gisteravond heb ik een gesprek met FC Lienden gehad en heb ik toch besloten om mijn gevoel te volgen en de overstap te maken naar Lienden. Ik heb daar natuurlijk fantastische jaren gehad en er komt nu ook weer een mooie ploeg te staan waarmee we hoog willen eindigen in de Derde Divisie”, stelt hij tegenover Voetbal247.nl.

,,Mijn periode bij Spakenburg kent twee gezichten: aan de ene kant is het een fantastische club en zijn we in mijn eerste seizoen kampioen geworden van de Derde Divisie. Mijn tweede seizoen was voor mij natuurlijk een grote teleurstelling door de blessure. Maar ik wil Spakenburg oprecht bedanken voor alle mooie momenten en steun die ik gekregen heb en gun ze het allerbeste voor de toekomst. Voor mij persoonlijk is het na de blessure natuurlijk vooral erg belangrijk om weer veel te voetballen. Ik hoop aan het einde van de voorbereiding weer volledig fit te zijn”.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD