Volg ons

Grünholz: ‘Ik kon dit niet over mijn kant laten gaan’

Tweede Divisie

Grünholz: ‘Ik kon dit niet over mijn kant laten gaan’

Quick Boys gaf zaterdag tegen Koninklijke HFC een gepast antwoord voor de smadelijke 5-1 nederlaag tegen AFC. De Katwijkers bleken bovendien te zijn geprikkeld door uitspraken van HFC-coach Gertjan Tamerus.

Teamspirit
Quick Boys-trainer Edwin Grünholz had meerdere wisselingen in zijn elftal doorgevoerd: ,,We proberen de boel toch een beetje om te turnen na de zeperd tegen AFC vorige week en de oefenwedstrijd tegen Urk. We hebben hard gewerkt en ons goed versterkt. Vorige week was een domper omdat we dat niet hadden verwacht. Tegen HFC was de teamspirit vele malen groter en we hebben verdiend gewonnen vind ik”, blikt hij terug tegenover Omroep West.

Moest iets gebeuren
De Haagse coach vervolgt: ,,We hebben de speelwijze iets veranderd. Ik vond wel dat er iets moest gebeuren. Ik kon dit niet over m’n kant laten gaan. Ik had al een paar keer gewaarschuwd. Maar om positief te blijven: de jongens hebben het goed opgepakt. Als trainer kun je dingen bedenken en willen, maar je bent altijd afhankelijk van spelers hoe ze het invullen.”

Fantastisch
,,In mijn tijd bij Quick Boys was dit de beste wedstrijd aan de bal in de eerste helft. Het was fantastisch voetbal, met veel durf. Na rust met de rode kaart was het een ander verhaal maar hebben we ook als team echt fantastische dingen gedaan.”

Geprikkeld
Opvallend was de glimlach toen Grünholz vertelde dat zijn team geprikkeld was door uitspraken van de tegenstander: ,,Ik had begrepen dat Tamerus ons niet helemaal fit vond en vond dat we niet konden voetballen: nou dat hebben we kunnen rechtzetten”, besluit hij grijnzend. Bekijk het gehele interview hierboven.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie