vrijdag, september 17, 2021
HomeClubsQuick BoysGrunholz: 'Bizar dat we geen doelpunt maken'

Grunholz: ‘Bizar dat we geen doelpunt maken’

Quick Boys kreeg zaterdag tegen Kozakken Boys niet waar het recht op had. De Katwijkers gingen met 0-1 onderuit tegen Kozakken Boys.

Na afloop sprak trainer Edwin Grunholz met Omroep West: ,,Het is bizar dat wij vandaag geen doelpunt maken. Dat wij vandaag niet hebben gewonnen is wel apart.”

,,De keeper houdt veel tegen en ik denk dat we de trekker soms niet scherp genoeg overhalen. Als je 6 a 7 kansen creëert, moet ie er gewoon in.”

Grunholz was over het spel van Quick Boys ondanks de nederlaag nog best te spreken: ,,Ik ben niet helemaal tevreden, maar we waren wel de bovenliggende partij tegen Kozakken Boys. Ik denk dat wij hadden moeten winnen vandaag.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD