dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGrünholz ambitieus: 'Quick Boys moet weer terug naar de top'

Grünholz ambitieus: ‘Quick Boys moet weer terug naar de top’

Met Edwin Grünholz aan het roer debuteert Quick Boys komend seizoen eindelijk in de Tweede Divisie. De coach is bovendien ambitieus met de Katwijkers, zegt hij in het AD.

,,Westlandia is een hele fijne club, ik heb er heerlijk kunnen werken. Het viel me dan ook zwaar ze op de hoogte te moeten stellen. Maar Quick Boys appelleerde heel sterk aan mijn ambitie. Ja, ik ben erg ambitieus. Het zit hier altijd vol met publiek en wat leven ze hartstochtelijk mee. Prachtig, die passie. Ik houd van reuring in de tent. Top dat ze naar de tweede divisie promoveerden, maar dat is nog maar het begin. Quick Boys moet weer terug naar de top.”

Over zijn werkwijze en doel zegt hij: ,,Ik ben er niet vies van om hier en daar wat ‘bommetjes’ te gooien. Maar dat is om mensen aan het denken te zetten. Ik ga de dialoog met de jongens aan, ik daag ze uit, ik zet ze soms op het verkeerde been. Wat ik vooral wil, is dat ze gaan nadenken. Dat ze zelf beslissingen nemen. Ik wil dat we de bal hebben en dat we initiatief nemen. Een goede veldbezetting is essentieel.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD