woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagGrote ommekeer levert Van der Heide nieuw contract op

Grote ommekeer levert Van der Heide nieuw contract op

Het kan snel gaan in de voetbalwereld, zo blijkt maar weer eens bij Sandor van der Heide. De oefenmeester van IJsselmeervogels kende een bijna desastreuze start toen hij vorig seizoen binnen kwam bij de Rooien en uiteindelijk werd de Tweede Divisie niet bereikt. Ook de start in de Derde Divisie Zaterdag was zeer teleurstellend, maar een serie van tien zeges op rij zorgden voor de ommekeer. Het levert hem nu een nieuw contract op.

Tien keer op rij

Tot afgelopen zaterdag won IJsselmeervogels tien keer op rij, inclusief de wedstrijden in de KNVB Beker. Hierdoor staan de Rooien alweer tweede in de Derde Divisie Zaterdag. FC Lisse bleek op Ter Specke wel te sterk met 2-0, waardoor de achterstand op de koploper vier punten is. De Fries heeft nu overeenstemming bereikt met de clubleiding over een nieuw contract. Deze loopt tot de zomer van 2018, met een optie voor nog een extra seizoen.

Verbinding zoekt met rest van de club

En daarmee spreekt het bestuur van IJsselmeervogels dus erg veel vertrouwen uit in de trainer. Marcel de Graaf, bestuurslid technische zaken, is tevreden: “Naast de resultaten op het veld, de wijze van trainen en spelen is Sandor niet alleen een bekwaam maar ook een rustig en sympathiek persoon die verbinding zoekt met de rest van de vereniging. Kortom: iemand die past bij de club.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD