Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Grote domper IJsselmeervogels: IJslander vertrokken

Grote domper IJsselmeervogels: IJslander vertrokken

IJsselmeervogels heeft Igolfur Sigurdsson alweer moeten laten gaan. De IJslander is sinds de winterstop bij de selectie van de Rooien en mede door zijn komst werd Maikel de Harder verhuurd aan DOVO. Nu komt IJsselmeervogels pardoes een middenvelder tekort, want Sigurdsson is terug naar zijn vaderland.

Verblijf beperkt tot twee duels

Deze week gaf de 24-jarige IJslander aan de clubleiding te kennen terug te willen keren naar zijn thuisland. Het verzoek om zijn contract te laten ontbinden is in goed overleg gehonoreerd. In november kwam hij naar Bunschoten-Spakenburg en na enige tijd te hebben meegetraind tekende Sigurdsson in december een contract. Sinds de winterstop kwam hij twee duels in actie tegen Capelle en FC Rijnvogels.

Angststoornis bij sc Heerenveen

In het verleden kwam hij al uit voor sc Heerenveen, maar keerde mede vanwege angststoornis terug naar eigen land. Hij speelde voor diverse clubs op het eiland, om afgelopen zomer terug te keren in Nederland. Zo probeerde Sigurdsson een contract te verdienen bij FC Volendam, maar kwam dus uiteindelijk uit bij IJsselmeervogels. Door zijn abrupte vertrek heeft trainer Sandor van der Heide nog maar een beperkte keuze op het middenveld. Mede door de komst van de IJslander werd afgelopen maand Maikel de Harder verhuurd aan DOVO.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag