maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagGrote domper IJsselmeervogels: IJslander vertrokken

Grote domper IJsselmeervogels: IJslander vertrokken

IJsselmeervogels heeft Igolfur Sigurdsson alweer moeten laten gaan. De IJslander is sinds de winterstop bij de selectie van de Rooien en mede door zijn komst werd Maikel de Harder verhuurd aan DOVO. Nu komt IJsselmeervogels pardoes een middenvelder tekort, want Sigurdsson is terug naar zijn vaderland.

Verblijf beperkt tot twee duels

Deze week gaf de 24-jarige IJslander aan de clubleiding te kennen terug te willen keren naar zijn thuisland. Het verzoek om zijn contract te laten ontbinden is in goed overleg gehonoreerd. In november kwam hij naar Bunschoten-Spakenburg en na enige tijd te hebben meegetraind tekende Sigurdsson in december een contract. Sinds de winterstop kwam hij twee duels in actie tegen Capelle en FC Rijnvogels.

Angststoornis bij sc Heerenveen

In het verleden kwam hij al uit voor sc Heerenveen, maar keerde mede vanwege angststoornis terug naar eigen land. Hij speelde voor diverse clubs op het eiland, om afgelopen zomer terug te keren in Nederland. Zo probeerde Sigurdsson een contract te verdienen bij FC Volendam, maar kwam dus uiteindelijk uit bij IJsselmeervogels. Door zijn abrupte vertrek heeft trainer Sandor van der Heide nog maar een beperkte keuze op het middenveld. Mede door de komst van de IJslander werd afgelopen maand Maikel de Harder verhuurd aan DOVO.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD