Volg ons

GVVV

Grot: ‘Veel jongens wilden dat ik terugkwam’

Grot: ‘Veel jongens wilden dat ik terugkwam’

Sherwin Grot keert komende zomer terug bij GVVV. De vleugelspits koestert warme herinneringen aan zijn eerdere tijd op Panhuis, vertelt hij op de clubsite van de Veenendaalers.

Kampioenswedstrijd
,,Veel jongens uit het huidige team wilden dat ik terugkwam. Het beste gevoel lag bij GVVV, ondanks dat ik verhuurd ben aan TEC. Daar speel ik voor een half jaar en wil ik een steentje bijdragen aan handhaving in de tweede divisie“, stelt de Arnhemmer. ,,De herinnering die me het meest bijblijft uit mijn eerdere periode bij GVVV is de kampioenswedstrijd tegen Spakenburg in Volendam. Die hadden we echt moeten winnen. Ook het voetbal wat GVVV speelde was altijd mooi om te zien. Het was verrassend, de mix van combinatievoetbal en de voorzetten vanaf de flanken. De insteek was altijd om de spits voor het doel te zetten.”

Doelpunten
,,Wanneer mijn periode bij GVVV geslaagd is? Ik denk dat de mensen me graag willen terugzien voor de doelpunten. Ik ga proberen er zo veel mogelijk te maken”, besluit hij op de Blauwe clubsite.

Discussieer mee!

Meer over GVVV