Volg ons

Aan het woord

Grot trefzeker tegen IJsselmeervogels: ‘Tegen mijn oude club wilde ik natuurlijk scoren’

Grot trefzeker tegen IJsselmeervogels: ‘Tegen mijn oude club wilde ik natuurlijk scoren’

Sherwin Grot was zaterdagmiddag in Tiel als invaller zeer belangrijk voor TEC tegen IJsselmeervogels. Zijn treffer in de slotfase betekende alsnog één punt voor de degradatiekandidaat (3-3). De aanvaller, die komend seizoen zal spelen voor GVVV, was vanzelfsprekend zeer tevreden met zijn treffer en de uiteindelijke puntendeling.

Reservebank
Grot moest bij aanvang van de wedstrijd plaatsnemen op de reservebank bij TEC. ,,We stonden met 1-3 achter en we maken met hard werken 3-3. Een punt voor ons is belangrijk. Ik dacht op een gegeven moment wanneer ik er nou in zou komen. Ik had zin om te spelen, vooral omdat het tegen mijn oude ploeg was. We verdienden een gelijkspel en we hadden misschien ook wel kunnen winnen”, aldus Grot tegenover de camera van FOX Sports.

Scoren
De aanvaller was erop gebrand om iets te laten zien tegen de ploeg die hem verhuurde aan TEC.  ,,Er komt wat extra’s los ook omdat je eerst op de bank zit en tegen mijn oude ploeg wilde ik natuurlijk scoren en gelukkig is dat gebeurd.”

Tweede Divisie
Grot zal komend seizoen zeker zijn kunsten vertonen in de Tweede Divisie, dit omdat hij al enige tijd geleden een akkoord wist te bereiken met GVVV. De aanvaller denkt dat hij in deze genoemde divisie na de zomer ook op TEC zal stuiten, dit ondanks de degradatiezorgen. ,,Daar ga ik wel vanuit, ik probeer alles te geven. Als ik speel geef ik honderd procent.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Aan het woord