Volg ons

Aan het woord

Grot trefzeker tegen IJsselmeervogels: ‘Tegen mijn oude club wilde ik natuurlijk scoren’

Grot trefzeker tegen IJsselmeervogels: ‘Tegen mijn oude club wilde ik natuurlijk scoren’

Sherwin Grot was zaterdagmiddag in Tiel als invaller zeer belangrijk voor TEC tegen IJsselmeervogels. Zijn treffer in de slotfase betekende alsnog één punt voor de degradatiekandidaat (3-3). De aanvaller, die komend seizoen zal spelen voor GVVV, was vanzelfsprekend zeer tevreden met zijn treffer en de uiteindelijke puntendeling.

Reservebank
Grot moest bij aanvang van de wedstrijd plaatsnemen op de reservebank bij TEC. ,,We stonden met 1-3 achter en we maken met hard werken 3-3. Een punt voor ons is belangrijk. Ik dacht op een gegeven moment wanneer ik er nou in zou komen. Ik had zin om te spelen, vooral omdat het tegen mijn oude ploeg was. We verdienden een gelijkspel en we hadden misschien ook wel kunnen winnen”, aldus Grot tegenover de camera van FOX Sports.

Scoren
De aanvaller was erop gebrand om iets te laten zien tegen de ploeg die hem verhuurde aan TEC.  ,,Er komt wat extra’s los ook omdat je eerst op de bank zit en tegen mijn oude ploeg wilde ik natuurlijk scoren en gelukkig is dat gebeurd.”

Tweede Divisie
Grot zal komend seizoen zeker zijn kunsten vertonen in de Tweede Divisie, dit omdat hij al enige tijd geleden een akkoord wist te bereiken met GVVV. De aanvaller denkt dat hij in deze genoemde divisie na de zomer ook op TEC zal stuiten, dit ondanks de degradatiezorgen. ,,Daar ga ik wel vanuit, ik probeer alles te geven. Als ik speel geef ik honderd procent.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Aan het woord