maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagGrot over doelpuntendroogte: 'Ging wel een beetje in m'n hoofd zitten'

Grot over doelpuntendroogte: ‘Ging wel een beetje in m’n hoofd zitten’

Bijna een half jaar scoorde Sherwin Grot niet, maar tegen Scheveningen was het plots weer twee keer raak. ,,Nog drie erbij en dan ben ik tevreden”, glunderde de aanvaller na de eclatante 6-0 zege op Scheveningen. “Maar als ik eerlijk ben hadden dat er veel meer kunnen zijn.”

Misschien Lisse beter?

“Ik ben blij met mijn twee goals. Het niet scoren ging toch een beetje in mijn hoofd zitten”, vertelt hij eerlijk. Tegen titelconcurrent Scheveningen kreeg de spits ook alle gelegenheid om te scoren: “Ze gaven ons best veel ruimte, meer nog dan ik verwachtte. We zijn niet in problemen geweest. Eigenlijk vond ik Scheveningen een beetje tegenvallen. Misschien is FC Lisse beter?”

Duidelijke opdracht

“De trainer had ons een duidelijke opdracht gegeven: we moesten de druk erop houden, agressief zijn en kort op de man zitten. Dat ging goed, al krijg je natuurlijk een heel andere wedstrijd als zij in het begin van de wedstrijd 0-1 maken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD