Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Grot over doelpuntendroogte: ‘Ging wel een beetje in m’n hoofd zitten’

Grot over doelpuntendroogte: ‘Ging wel een beetje in m’n hoofd zitten’

Bijna een half jaar scoorde Sherwin Grot niet, maar tegen Scheveningen was het plots weer twee keer raak. ,,Nog drie erbij en dan ben ik tevreden”, glunderde de aanvaller na de eclatante 6-0 zege op Scheveningen. “Maar als ik eerlijk ben hadden dat er veel meer kunnen zijn.”

Misschien Lisse beter?

“Ik ben blij met mijn twee goals. Het niet scoren ging toch een beetje in mijn hoofd zitten”, vertelt hij eerlijk. Tegen titelconcurrent Scheveningen kreeg de spits ook alle gelegenheid om te scoren: “Ze gaven ons best veel ruimte, meer nog dan ik verwachtte. We zijn niet in problemen geweest. Eigenlijk vond ik Scheveningen een beetje tegenvallen. Misschien is FC Lisse beter?”

Duidelijke opdracht

“De trainer had ons een duidelijke opdracht gegeven: we moesten de druk erop houden, agressief zijn en kort op de man zitten. Dat ging goed, al krijg je natuurlijk een heel andere wedstrijd als zij in het begin van de wedstrijd 0-1 maken.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag