Volg ons

GVVV

Grot: ‘Mijn geduld is allang op’

Grot: ‘Mijn geduld is allang op’

Sherwin Grot is er vooralsnog niet in geslaagd een basisplaats te veroveren en dat schuurt, zo is te lezen in het AD: ,,Als de club een echte Sherwin Grot wil, moet je hem niet op de bank zetten.”

De snelle aanvaller liet zich tijdens een invalbeurt tegen Jong Vitesse zien, al had hij eigenlijk moeten scoren: ,,Vandaag had ik hem moeten maken. Als ik langer had gespeeld, dan had ik dat wél gedaan”, zegt Grot tegen de krant. ,,Het is balen als ik drie kansen krijg in een korte tijd, maar mijzelf niet een hele wedstrijd kan laten zien. Invallen is sowieso niets voor mij. Na een kwartier ben je veel moeier dan als je de hele wedstrijd speelt.”

De krant suggereert bovendien dat de aanvaller in de winterstop zal vertrekken wanneer hij tegen die tijd geen basisplaats heeft. Grot daarover: ,,Mijn geduld is allang op. Daarmee bedoel ik niet dat ik vervelend ben, omdat ik weg wil. Ik train goed en zoals ik train hoor ik in de basis te staan. Als ik slecht speel, maar een steekbal krijg, ben ik sneller dan iedereen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over GVVV