Volg ons

Tweede Divisie

Grot geeft oude club IJsselmeervogels nekslag: ‘Had het gevoel dat ik ging scoren’

Grot geeft oude club IJsselmeervogels nekslag: ‘Had het gevoel dat ik ging scoren’

Uitgerekend Sherwin Grot deelde zaterdagmiddag een mokerslag uit aan zijn oude club IJsselmeervogels. De GVVV-aanvaller maakte in blessuretijd het winnende doelpunt.

,,Dit was de tweede keer dit seizoen, lekker. Vorige keer in de basis, nu vanaf de bank. Ik had vooraf al het gevoel dat ik zou gaan scoren, zei ik tegen Marciano van Leijenhorst”, stelt Grot in gesprek met FOX Sports. De snelle vleugelaanvaller was niet helemaal fit: ,,Ik was een beetje ziekjes, hooikoorts, dus ik voelde me niet zo lekker.”

Grot zag een duel waarin GVVV er aanvankelijk moeilijk doorheen kwam: ,,Ik vond dat onze spitsen weinig de bal kregen, IJsselmeervogels had het goed staan. We waren wat slordig.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Tweede Divisie