Volg ons

Tweede Divisie

Grot geeft oude club IJsselmeervogels nekslag: ‘Had het gevoel dat ik ging scoren’

Grot geeft oude club IJsselmeervogels nekslag: ‘Had het gevoel dat ik ging scoren’

Uitgerekend Sherwin Grot deelde zaterdagmiddag een mokerslag uit aan zijn oude club IJsselmeervogels. De GVVV-aanvaller maakte in blessuretijd het winnende doelpunt.

,,Dit was de tweede keer dit seizoen, lekker. Vorige keer in de basis, nu vanaf de bank. Ik had vooraf al het gevoel dat ik zou gaan scoren, zei ik tegen Marciano van Leijenhorst”, stelt Grot in gesprek met FOX Sports. De snelle vleugelaanvaller was niet helemaal fit: ,,Ik was een beetje ziekjes, hooikoorts, dus ik voelde me niet zo lekker.”

Grot zag een duel waarin GVVV er aanvankelijk moeilijk doorheen kwam: ,,Ik vond dat onze spitsen weinig de bal kregen, IJsselmeervogels had het goed staan. We waren wat slordig.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie