Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Grot beseft: “We hebben aan een gelijkspel genoeg”

Grot beseft: “We hebben aan een gelijkspel genoeg”

Sherwin Grot kende met IJsselmeervogels een goede middag tegen Jong FC Volendam. In het eigen stadion was IJsselmeervogels met liefst 7-0 te sterk voor het beloftenteam van Volendam. Grot sprak na afloop over de overwinning, over zijn vorm en over de titel.

Zeven goals

Jong FC Volendam werd van de mat gespeeld door IJsselmeervogels. “We waren gewoon scherp. Volgens mij ging elke goede kans erin, dus 7-0 is een goede uitslag”, vertelde de aanvaller aan RTV Utrecht. Grot heeft zijn vorm van voor de winterstop weer aardig te pakken. “Ik denk dat ik een tijdje voor de winterstop met blessures speelde. Op een gegeven moment ging het een beetje heel laag, de kwaliteit omlaag. Maar als je hard werkt en iedereen heeft vertrouwen erin, dan komt het vanzelf wel terug. Ik vind dat ik het nu ook goed doe. Ik denk dat er vandaag nog ééntje bij gekund had.”

Titel

Volgende week kan IJsselmeervogels de titel binnenhalen in de uitwedstrijd tegen Quick Boys. “Jammer dat het niet thuis is, maar het is wel een lekkere tegenstander. Willen er ook fel op en willen ook voetballen. Dat is voor ons het beste, niet dat de tegenstander gaat inzakken, dan is het vervelend voetballen”, vertelde Grot. Mocht Quick Boys toch inzakken, dan weet de aanvaller een tactiek. “We hebben aan een gelijkspel genoeg, dus dan doen we het rustig aan.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag