Volg ons

Tweede Divisie

Groninger: “Anders had je met HHC een mooi slot gehad”

Groninger: “Anders had je met HHC een mooi slot gehad”

HHC Hardenberg heeft een fraaie uitgangspositie in de Topklasse Zaterdag uit handen gegeven. De oranjehemden wonnen op eigen veld niet van FC Lisse (2-2), waardoor wordt nagelaten om de koppositie te delen met Katwijk. HHC moet nu op De Krom winnen en hopen dat Excelsior Maassluis punten laat liggen bij het volledig uitgebluste Spakenburg.

Zit gewoon niet mee

Trainer Marcel Groninger, van wie de afgelopen week bekend werd dat hij naar FC Groningen gaat vertrekken, vond dat zijn ploeg recht had op meer. “Gezien de eerste helft niet, daarna hebben we het gewoon goed gedaan. We hebben risico genomen, creëren veel goede kansen en daarna hebben we nog twee kansen. Dan zit het dus gewoon niet mee.”

Geen snelle counter

HHC had moeite met het spel van Lisse, zo geeft hij aan tegenover HHC TV. “Lisse kwam voor een punt en je wilt niet tegen een snelle counter oplopen. Dat gebeurde toch bij de 0-1. Die maken we goed, maar voor rust gaat er nog een corner in.” Zo blijft HHC steken op 2-2. “En dat is jammer, want anders had je volgende week een heel mooi slot gehad.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie