maandag, juli 4, 2022
HomeEredivisieGroningen vs PSV Eindhoven voorspelling: Eredivisie goktips, kansen en gratis weddenschappen

Groningen vs PSV Eindhoven voorspelling: Eredivisie goktips, kansen en gratis weddenschappen

Zondag 16 januari mag titelkandidaat PSV Eindhoven aantreden tegen de nummer 12, FC Groningen. Weet de club Groningen ongeslagen thuiswedstrijd reeks voort te zetten?

De koploper van de eredivisie begint 2022 met een uitwedstrijd in Groningen. FC Groningen, dat 2021 afsloot op de plek 12, pakte de laatste 5 thuiswedstrijden minimaal 1 punt. 

De ploeg van Roger Schmidt start 2022 met een druk programma. Komende weken staan wedstrijden tegen Ajax, AZ, Vitesse en in conference league tegen Tel Aviv op het programma. Tussen dit programma door moet PSV ook nog aantreden tegen Telster voor de achtste finale van de KNVB-beker. Een druk programma voor de Eindhovenaren.

FC Groningen

VS

PSV

Datum: zondag 16 januari
Aftrap: 14:30, Euroborg, Groningen 

FC Groningen vs PSV Eindhoven: Eredivisie voorspelling

De voortreffelijke reeks van Groningen wekt wellicht een beetje onrust in Eindhoven. Groningen verloor namelijk op 25 september 2021 voor het laatst een thuiswedstrijd, en wel van de directe titel concurrent van PSV uit Amsterdam, Ajax. 

De vorige ontmoeten tussen de twee ploegen eindigde in Eindhoven in een ruime overwinning voor de Eindhovenaren. De ploeg van Danny Buijs werd met 5 – 2 naar huis gestuurd. De vorige ontmoeting in Groningen ging PSV er ook met de punten vandoor. Groningen werd verslagen met 1 tegen 3.  

FC Groningen vs PSV Eindhoven: Eredivisie goktips

Dat Groningen een goede reeks heeft, maakt de koploper zeker niet kansloos. PSV heeft namelijk een de laatste 9 (!) wedstrijden niet meer verloren. De laatste verloren wedstrijd dateert uit 24 oktober 2021. Toen was directe concurrent Ajax met 5 tegen 0 te sterk. 

Vanuit de statistieken is het dus lastig te zeggen of PSV erin slaagt om de punten mee te nemen naar Eindhoven. 

Wil je wedden op meerdere voetbalwedstrijden? Bekijk dan onze pagina Voetbal wedden?

FC Groningen vs PSV Eindhoven: Winkansen

Bijzonder zijn wel de quoteringen. Waarbij  je zou denken dat het thuisvoordeel van Groningen terug zichtbaar zou zijn in de quoteringen, valt dat dus redelijk mee.

Op de drie volle punten voor FC Groningen staat namelijk een quotering van 8.5! 

Voor een gelijkspel staat een quotering van 5.0.  Weet Groningen het af te dwingen op een gelijk spel en pakken ze één punt? 

Op drie punten voor Eindhoven staat een quotering van 1.36. PSV heeft de punten hard nodig, aangezien het maar één punt voorstaat op de nummer 2, Ajax.

Zodra Groningen meer dan 1.5 doelpunten maakt, dan gaat je inzet keer 4.5. Er staat namelijk een quotering op van 4.5. Scoren ze minder dan 1.5 doelpunten, dan gaat je inzet keer 1.18.

Weet PSV meer dan 1.5 doelpunten te scoren, dan gaat je inzet dankzij de quotering van 1.44 keer 1.44. Scoren de Eindhovenaren minder dan 1.5 keer dan kun je je inzet laten verdubbelen, er staat namelijk een quotering op van 2.62

Winst FC Groningen na een achterstand? Dan kun je zeker goed cashen! Dankzij een quotering van 23. Winst PSV na achterstand, dan kun je je inzet keer zeven zien gaan. Ook 

FC Groningen - PSV Eindhoven: Hoe claim ik mijn free bets?

Gratis bets inzetten op je favoriete club? Bij FC Groningen tegen PSV kan dat! Met gratis weddenschappen betaal je zelf niks voor het plaatsen van een weddenschap en kun je er wel winst aan overhouden! Voor beide ploegen zijn free bets in te zetten. 

In de algemene voorwaarden van Bet365 lees je meer over de gratis weddenschappen en de voorwaarden. Wil je aan de slag met de gratis weddenschappen? Hieronder leggen w je het stap voor stap uit!

Hoe claim ik mijn free bets voor FC Groningen – PSV Eindhoven? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS