maandag, maart 27, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlEredivisieGroningen vs PSV Eindhoven livestream: Eredivisie preview, aftraptijd en teamnieuws

Groningen vs PSV Eindhoven livestream: Eredivisie preview, aftraptijd en teamnieuws

Zondag 16 januari ontvangt FC Groningen in de Euroborg koploper PSV.De wedstrijd onder leiding van Bas Nijhuis word afgewerkt om 14:30.Kan het gehavend PSV van Roger Schmidt de koppositie behouden?

De wedstrijd die zich nog steeds zal afspelen in een leeg Euroborg is er een tussen de nummers 1 en 12 van de Eredivisie.FC Groningen zal de punten graag in eigen huis houden om aansluiting met het linkerrijtje niet uit het zicht te raken.

FC Groningen

 

VS

PSV

Datum: Zondag 16  januari
Aftrap: 14:30 Euroborg,Groningen

Groningen vs PSV: Live stream

De Eredivisie gaat weer van start en dat betekent dat je weer kunt betten op je favoriete wedstrijden. Morgen spelen FC Groningen en PSV hun eerste wedstrijd van de 2de seizoenshelft in de Euroborg.

Er zijn Livestream te vinden via ESPN en je kunt de wedstrijd volgen via Bet365. 

Groningen vs PSV: Voorbereiding & laatste nieuws

FC Groningen zal wederom in eigen huis met een leeg stadion moeten aantreden tegen de Eindhovenaren.De ploeg van trainer Danny Buijs zal dus zonder de 12e man het gehavend elftal van Roger Schmidt treffen.

De Groningse ploeg staat op een teleurstellende 12e plaats in de Eredivisie en haalde slechts 2 punten uit de laatste 4 duels.Het linkerrijtje raakt langzaamaan uit zicht en alle zeilen zullen moeten worden bijgezet om het seizoen nog enige glans te geven. 

PSV mist een aantal spelers wegens corona gerelateerde problemen en enkele blessures.Schmidt zal dus moeten puzzelen om te proberen een goed resultaat te halen in het hoge noorden.Om de voorsprong op de concurrentie op de ranglijst te behouden zullen de Eindhovenaren er alles aan gaan doen de 3 punten mee te nemen naar huis..

Beide ploegen zullen dus gebaat zijn bij een overwinning.FC Groningen zal wellicht zijn kans ruiken nu PSV met wat personele problemen kampt en maakt zich daarmee een interresante betoptie met een quotering van maar liefst 8.00 bij een overwinning!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD