dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieGroeneveld verruilt NEC voor landskampioen Club Brugge

Groeneveld verruilt NEC voor landskampioen Club Brugge

Arnaut Groeneveld staat zoals verwacht in de zomer van 2018 niet meer op de trainingsvelden van NEC. De talentvolle vleugelspeler stapt over naar de Belgische competitie waar hij gaat spelen voor Club Brugge, meldt de landskampioen op de officiële website.

Bewuste keuze
De speler van Jong Oranje ondertekende een contract voor vier seizoenen bij zijn nieuwe werkgever. Bij de club ontmoet hij onder andere zijn landgenoot en international Ruud Vormer. Groeneveld sprak lovende woorden over zijn nieuwe club nadat hij zijn handtekening had geplaatst. ,,Ik ben echt heel blij dat ik naar Club kan komen. Ik had heel wat aanbiedingen, maar heb bewust gekozen voor Club Brugge”.

Clausule
NEC maakte de hoogte van de transfersom niet bekend. Wel werd duidelijk dat er een doorverkoopclausule opgenomen werd in de overeenkomst tussen de Nederlandse club en de kampioen van België. In het verleden maakte ook Björn Vleminckx en Anthony Limbobe de overstap van NEC naar Club Brugge.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD