maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCGroeneveld excelleert bij zege NEC op Almere City

Groeneveld excelleert bij zege NEC op Almere City

NEC heeft haar ambities direct bij de seizoensopening kracht bij gezet. Tegen Almere City FC werd een verdiende 3-1 zege geboekt. Arnaut Groeneveld was de uitblinker met twee assist en een schitterde goal.

Hakbal
NEC leek vanaf het begin vastbesloten haar ambities kracht bij te zetten, al moest het al snel verder zonder de geblesseerde Guus Joppen. De formatie van coach Adrie Bogers kreeg voor rust de beste kansen. Na een half uur spelen was het bovendien raak via een schuiver van Jordan Larsson. Almere City FC kwam vlak voor rust via een door Jergé Hoefdraad ingeschoten en Arsenio Valpoort getoucheerde inzet op gelijke hoogte. Maar nog voor trainer Jack de Gier weer op zijn stoeltje zat, stond NEC alweer op voorsprong via Arnaut Groeneveld, nota bene met een fraaie hakbal (zie video onderin dit bericht).

Jordan Larsson
Na de pauze besliste Jordan Larsson het duel met de 3-1. De Zweedse spits kreeg nog verschillende mogelijkheden op meer treffers, maar hij had het vizier niet meer op scherp staan. De Almeerders leken na de 3-1 er niet meer in te geloven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD