maandag, oktober 18, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagGroene Ster voegt aanvaller van Jong MVV toe aan selectie

Groene Ster voegt aanvaller van Jong MVV toe aan selectie

Het in de Derde Divisie van het zondagvoetbal acterende Groene Ster heeft de selectie weten te versterken met een aanvaller. Via de officiële kanalen werd de komst van Shola Olugbega bekend gemaakt.

De negentienjarige aanvaller kwam het voorgaande seizoen uit voor het beloftenteam van MVV. Eerder was hij actief voor onder andere FC Hoensbroek en Fortuna Sittard. Op de website van Groene Ster gaf hij kort tekst en uitleg over zijn keuze om te gaan spelen voor de Limburgse formatie. ,,Ik ben blij met deze kans en dat ik bij Groene Ster mag aansluiten op dit hoge niveau en ik zal er alles aan doen om de technische staf niet teleur te stellen, door hard te werken op elke training.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD