vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagGroene Ster versterkt zich met voormalig MVV-verdediger

Groene Ster versterkt zich met voormalig MVV-verdediger

RKSV Groene Ster heeft Joris de Kleijn gepresenteerd als derde aanwinst voor het volgend seizoen. De verdediger komt over van hoofdklasser EHC.

,,De student fysiotherapie is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Hoensbroekse hoofdklasser. Daarvoor speelde de in Brunssum woonachtige verdediger een seizoen bij Bekkerveld, na zijn vertrek bij MVV Maastricht. Bij de Maastrichtse eerstedivisionist speelde Joris twee seizoenen in Jong MVV en in het O19-team dat hem gescout had bij FC Hoensbroek. De komst van de lange ambitieuze linkerverdediger in de selectie van Groene Ster is een welkome versterking in de laatste linie na het vertrek van linksback Dave Velraeds”, is te lezen op de clubsite van Groene Ster.

De Kleijn kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: ,,Ik ben gemotiveerd om de stap te maken naar Groene Ster en om veel te leren van de staf en de medespelers. Ik ga ervoor om een vaste waarde te worden binnen de club. Tevens is het voor mij een mooie nieuwe uitdaging mijn debuut te mogen maken in de Derde Divisie.”

Eerder werd al bekend dat deze zomer Safouane Ahidar en Joey Dekkers aansluiten bij de selectie van hoofdtrainer Maurice Verbunt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD