Volg ons

Derde Divisie

Groene Ster-trainer Verbunt hoopt op kans in betaald voetbal

Groene Ster-trainer Verbunt hoopt op kans in betaald voetbal

Groene Ster-trainer Maurice Verbunt hoopt in de toekomst in het betaald voetbal te kunnen werken. Dat laat hij doorschemeren in een interview met L1.

,,Ik heb er wel eens over nagedacht dat stel dat er zoiets op je pad komt, om dat risico aan te gaan”, zegt hij tegen de regionale omroep. Hij vervolgt: ,,Ik denk dat ik wel heb aangetoond dat ik een bouwer ben. Als je zowel kijkt naar de successen bij Chèvremont als bij Groene Ster dan zie je dat het wel altijd stapsgewijs is geweest. Een jaar kijken: wat heeft de ploeg nodig? En van daaruit bouwen naar stapjes vooruit.”

Verbunt zou met zijn huidige diploma als assistent-trainer in het profvoetbal mogen werken. ,,Daarbij moet je ook een stukje geluk hebben. Betaalde clubs moeten aan je denken. Wie denkt er nu aan Maurice Verbunt?”, besluit de Limburgse coach.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie