woensdag, september 29, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieGroene Ster-trainer Verbunt hoopt op kans in betaald voetbal

Groene Ster-trainer Verbunt hoopt op kans in betaald voetbal

Groene Ster-trainer Maurice Verbunt hoopt in de toekomst in het betaald voetbal te kunnen werken. Dat laat hij doorschemeren in een interview met L1.

,,Ik heb er wel eens over nagedacht dat stel dat er zoiets op je pad komt, om dat risico aan te gaan”, zegt hij tegen de regionale omroep. Hij vervolgt: ,,Ik denk dat ik wel heb aangetoond dat ik een bouwer ben. Als je zowel kijkt naar de successen bij Chèvremont als bij Groene Ster dan zie je dat het wel altijd stapsgewijs is geweest. Een jaar kijken: wat heeft de ploeg nodig? En van daaruit bouwen naar stapjes vooruit.”

Verbunt zou met zijn huidige diploma als assistent-trainer in het profvoetbal mogen werken. ,,Daarbij moet je ook een stukje geluk hebben. Betaalde clubs moeten aan je denken. Wie denkt er nu aan Maurice Verbunt?”, besluit de Limburgse coach.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD