vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieGroenbast (Go Ahead) na nieuwe dreun: 'Het is gewoon heel erg slecht'

Groenbast (Go Ahead) na nieuwe dreun: ‘Het is gewoon heel erg slecht’

Go Ahead Eagles ging vrijdagavond wederom onderuit in de Jupiler League. De ploeg uit Deventer verloor de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch (3-0). Verdediger Joey Groenbast kon direct na afloop van wedstrijd ook geen oplossing aandragen om de negatieve spiraal bij de club te doorbreken.

Geslagen sfeer
Na 38 minuten spelen keek Go Ahead Eagles al tegen een achterstand aan van drie doelpunten. Veel aanspraak wist de verliezende ploeg vervolgens niet te maken op een goed resultaat.  ,,Het was een geslagen sfeer in de kleedkamer. Ik denk dat iedereen wel weet dat het slecht is in de afgelopen periode en dat we het heel moeilijk hebben. Er zit geen sjeu in, niks. Ik weet niet zo goed hoe dat komt of wat ik daar over moet zeggen. Het is gewoon heel erg slecht”, aldus Groenbast tegenover RTV Oost.

FC Den Bosch
De verdediger keek vrijdag met jaloerse blikken naar de tegenstander die wel goed voetbal op de mat wist te leggen. ,,Soms wil je een bal vooruit spelen, maar heb je gewoon geen opties. Als je dan ziet dat bij Den Bosch iedereen door elkaar beweegt en dat ze altijd een optie vooruit hebben. Dat miste ik bij ons. Ik kan de vinger er niet opleggen waarom het bij Den Bosch wel kan en bij ons op dit moment niet.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD