dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieGrim nieuwe hoofdtrainer van RKC Waalwijk

Grim nieuwe hoofdtrainer van RKC Waalwijk

Fred Grim is de komende twee seizoenen verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van RKC Waalwijk. De oefenmeester komt over van Sparta Rotterdam, meldt de Brabantse vereniging op de officiële website.

Ruime ervaring
De 52-jarige Grim zal maandag 9 juli 2018 voor de eerste keer zijn opwachting maken voor de spelersgroep van RKC Waalwijk. Eerder was hij als trainer werkzaam bij onder andere Ajax, Almere City, (Jong) Oranje en Sparta Rotterdam. Bij laatstgenoemde club was hij vanaf de winterstop assistent-trainer van Dick Advocaat. Als doelman speelde hij zijn wedstrijden onder andere voor SC Cambuur en Ajax.

Voetbalvisie
Algemeen directeur Frank van Mosselveld sprak lovende woorden op de voornoemde website over de komt van de ervaren oefenmeester. ,,Ik ben blij dat ons plan en het bewaren van de rust zich heeft uitbetaald in het aanstellen van Fred Grim. We zijn voortdurend op zoek geweest naar een trainer geschikt voor het allerhoogste niveau van de Keuken Kampioen Divisie, en dat is met het contracteren van Fred gelukt. Met Fred halen we een trainer in huis met een grote staat van dienst die uitstekend past binnen onze voetbalvisie. We zien er naar uit de komende jaren samen met Fred te bouwen aan de toekomst van onze mooie club en zien in hem hier de ideale trainer voor.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD